Βραβεία EISA για τη Sony

Συνεχίζοντας την πλούσια παράδοσή της στα ανώτερα ποιοτικά προϊόντα, η Sony απέσπασε πέντε σημαντικά βραβεία από την Ευρωπαϊκή Ένωση Εικόνας και Ήχου (EISA), τον μεγαλύτερο εκδοτικό οργανισμό πολυμέσων.


Τα βραβεία αυτά αποτελούν αναγνώριση της κορυφαίας τεχνολογίας της Sony, που ενώνει τους τομείς της τηλεόρασης, της ψηφιακής απεικόνισης, των συστημάτων οικιακού κινηματογράφου και των κινητών προϊόντων, και αποδεικνύουν τη

δέσμευση της Sony να παράγει υψηλής ποιότητας, αξιόπιστα προϊόντα που χρησιμοποιούν με εμπιστοσύνη οι καταναλωτές.


European Advanced Camera (Ευρωπαϊκή εξελιγμένη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή) για τη χρονιά 2013-2014: SLT-A99
Μην χάσετε καμία λεπτομέρεια, καμία απόχρωση χρώματος, ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό, χάρη στην υψηλή ανάλυση 24,3 megapixel και τον αισθητήρα Exmor™ CMOS 35mm full-frame. Σε συνδυασμό με τον επεξεργαστή εικόνας BIONZ, απολαμβάνετε ισχυρή μείωση ψηφιακού θορύβου – για ολοζώντανες φωτογραφίες που έχουν μεγάλο αντίκτυπο.


European Compact Camera (Ευρωπαϊκή compact ψηφιακή φωτογραφική μηχανή) για τη χρονιά 2013-2014: DSC-HX50 / HX50V
Στο μονοπάτι της προηγούμενης επιτυχημένης σειράς ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών compact HX (οι HX5, HX9 και HX20 είχαν βραβευτεί παλιότερα από την EISA), η HX50 αποτελεί την ιδανική φωτογραφική μηχανή για ταξίδια. Από περιπλανήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, μέχρι απλές Κυριακάτικες βόλτες, έχετε, πλέον, όλες τις λεπτομέρειες που αναδεικνύουν τις φωτογραφίες σας με τη μικρότερη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με ζουμ 30x. Ο αισθητήρας 20,4MP και το ενσωματωμένο σύστημα σταθεροποίησης προσφέρουν ζωντανές εικόνες από μια πραγματική φωτογραφική μηχανή τσέπης.


European TV (Ευρωπαϊκή τηλεόραση) για τη χρονιά 2013-2014: KDL-55W905A
Για τέταρτη, συνεχή, χρονιά η EISA βραβεύει τις τηλεοράσεις BRAVIA με αυτό το σημαντικό βραβείο. Η W9 διακρίνεται χάρη στην ομορφιά, το συναίσθημα, τη δραματική ένταση και την κορύφωση που προσφέρει σε κάθε στιγμή, και όλα αυτά σε μία τηλεόραση, που διαθέτει την καλύτερη από ποτέ ποιότητα εικόνας και ήχου. Ο συνδυασμός του τελευταίας τεχνολογίας επεξεργαστή εικόνας X-Reality PRO και της νέας οθόνης TRILUMINOS προσφέρει καλύτερο χρώμα και πιο αναλυτικές λεπτομέρειες στις εικόνες, από οποιαδήποτε πηγή και αν προέρχονται. Με αυτό το κορυφαίο μοντέλο, μπορείτε, επίσης, να παρακολουθείτε τηλεόραση χωρίς κόπο, αφού έχετε τη δυνατότητα να την ελέγχετε από το smartphone σας ή το tablet σας. Και όλα αυτά, με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό Sense of Quartz.


European HT Receiver (Ευρωπαϊκός ενισχυτής HT) για τη χρονιά 2013-2014: STR-DA5800ES
Αυτός ο ενισχυτής AV 9,2 καναλιών, 4ης γενιάς, που αναπτύχθηκε πρόσφατα, είναι διακριτικός και προσφέρει εξαιρετική ποιότητα και ευρύτερη γκάμα αναπαραγωγής ήχου. Ενεργοποιεί ηχεία Front High, αλλά και Surround Back και προσφέρει μια ποικιλία από λειτουργίες που βελτιστοποιούν τον ήχο και τις επιλογές, προσφέροντας τη δυνατότητα δημιουργίας και προσαρμογής εφέ surround, χωρίς να είναι απαραίτητη η πλήρης εγκατάσταση. Χάρη στην ποικιλία των τρόπων σύνδεσης, μπορείτε να απολαμβάνετε μουσική και ταινίες, όπως σας αρέσει, ενώ, χάρη στην τεχνολογία αναβάθμισης 4K μπορείτε να βλέπετε τις αγαπημένες σας ταινίες με τέσσερις φορές περισσότερες λεπτομέρειες, από ό,τι σε Full HD, με την τηλεόραση 4K.


European Tablet (Ευρωπαϊκό tablet) για τη χρονιά 2013-2014: Xperia Tablet Z
Το Xperia Tablet Z είναι το καλύτερο tablet 10,1”, με λειτουργικό Android, υψηλής απόδοσης, που υπάρχει, και περιλαμβάνει ό,τι καλύτερο διαθέτει η τεχνολογία της Sony. Θέτει νέα πρότυπα στην ψυχαγωγία, συνδυάζοντας τις εξαιρετικές προδιαγραφές του με την συνδεσιμότητα μεταξύ πολλών συσκευών και μία συνεπή εμπειρία για το χρήστη. Είναι, επίσης, εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ (6,9 χλστ. και 495 γρ., αντίστοιχα) και έχει τη μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στο νερό (IP55 & IP57), που είχε ποτέ ένα tablet, κάνοντάς το άτρωτο στα τυχαία πιτσιλίσματα.


Παράθεση των σχολίων της EISA


European Advanced Camera για τη χρονιά 2013-2014: SLT-A99
Η κορυφαία μηχανή της Sony, η Alpha SLT-α99, προσφέρει στον απαιτητικό φωτογράφο εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ένα πλήθος καινοτόμων λειτουργιών, μέσω του full frame αισθητήρα της και του συστήματος ηλεκτρονικής σκόπευσης SLT. Ο αισθητήρας Exmor CMOS της μηχανής με ανάλυση 24,3ΜΡ, σε συνδυασμό με τον επεξεργαστή BIONZ, αποδίδουν αρχεία raw με ρυθμό 6fps, την ίδια στιγμή που το μοναδικό σύστημα αυτόματης εστίασης dual phase detection καταφέρνει να ανταποκριθεί σε θέματα γρήγορης κίνησης. Ο εξελιγμένος έλεγχος βίντεο και τα υψηλής ποιότητας προγράμματα εγγραφής τη μετατρέπουν επίσης σε μια εξαιρετική επιλογή για εφαρμογές κινούμενης εικόνας. Η Sony έχει χρησιμοποιήσει κράμα μαγνησίου για να δημιουργήσει ένα σώμα επαγγελματικών προδιαγραφών και έχει ενσωματώσει υψηλής ανάλυσης οθόνη LCD 3’’, που επιτρέπει τη λήψη από σχεδόν οποιαδήποτε γωνία.


European Compact Camera για τη χρονιά 2013-2014: DSC-HX50 / HX50V
Aκολουθώντας την παράδοση της Sony Cyber-shot DSC-HX20, που είχε αποσπάσει το βραβείο EISA 2012-2013 στη συγκεκριμένη κατηγορία, η HX50 είναι η μικρότερη μηχανή στον κόσμο με zoom 30x, εκτείνοντας τα όρια της κατηγορίας ακόμα περισσότερο. Ενσωματώνοντας φακό Sony G, η DSC-HX50 προσφέρει εξαιρετική ισορροπία μεταξύ της απλής point-and-shoot φωτογράφισης και του υψηλού επιπέδου χειροκίνητου ελέγχου και παραμετροποίησης. Η έκδοση HX50V διαθέτει επιπρόσθετα GPS για την καταγραφή της ακριβούς τοποθεσίας, που τραβήχτηκε κάθε εικόνα. Τα λοιπά χαρακτηριστικά στα οποία συγκαταλέγεται ο αισθητήρας Exmor R CMOS 20,4MP, το εξαιρετικά αποτελεσματικό οπτικό σύστημα σταθεροποίησης, το AVCHD βίντεο 1080p και ο επιλογέας διόρθωσης της έκθεσης θα εκτιμηθούν από τους φωτογράφους όλων των επιπέδων.


EUROPEAN TV για τη χρονιά 2013-2014: Sony BRAVIA KDL-55W905A
Με την ΚDL-55W905A, η Sony αποκαλύπτει την νέα της Triluminos LED οθόνη και τον δεύτερης γενιάς επεξεργαστή X-Reality Pro. Το αποτέλεσμα είναι μια άψογη απόδοση εικόνας με ζωντανά και ρεαλιστικά χρώματα, αλλά και με εξαιρετική ευκρίνεια κίνησης που ταιριάζει σε αθλητικό και κινηματογραφικό πρόγραμμα, αλλά και σε παιχνίδια. Η εικόνα συνοδεύεται από ένα προσεγμένο σύστημα ηχείων για ποιοτικό ήχο. Τα μενού είναι καινούρια και γρήγορα στις επιλογές, επίσης, παρέχεται δυνατότητα NFC και εφαρμογή TV SideView. Το πλαίσιο της τηλεόρασης, που είναι λεπτού πάχους από αλουμίνιο και η εντυπωσιακή της βάση δίνουν στην KDL-55W905A μια διακριτική αίσθηση εμφάνισης τύπου Sense of Quartz. Η τηλεόραση είναι μια κορυφαία επιλογή για τον απαιτητικό χρήστη.


European HT Receiver για τη χρονιά 2013-2014: Sony STR-DA5800ES
O κορυφαίος ενισχυτής AV της Sony είναι μια βαρέων βαρών κατασκευή, αλλά με φινέτσα και επιδόσεις. Εξασφαλίζει άριστη αναπαραγωγή του ήχου του σινεμά και της μουσικής με λεπτομέρειες και περίσσια αποθέματα ενέργειας. Ο 9.2-καναλιών STR-DA5800ES είναι βαριά εξοπλισμένος παρέχοντας εννέα HDMI εισόδους και τρεις εξόδους, μία ασύγχρονη είσοδο USB, σύνδεση με το οικιακό μας δίκτυο και κατ’ αποκλειστικότητα, video-on-demand, μια υπηρεσία ευγενική προσφορά της Sony Entertainment Network. Ο ενισχυτής έχει ισχυρή επεξεργασία ήχου σε σημείο που να μπορεί να ανυψώσει (Lift-Up) εικονικά το κεντρικό ηχείο τοποθετώντας στο κέντρο της οθόνης (Virtual Height). Στις δυνατότητες του επίσης περιλαμβάνονται η αναπαραγωγή μουσικής επιπέδου 192kHz/24-bit τόσο FLAC και όσο και WAV αρχείων. Επιπροσθέτως, ο ενισχυτής έχει ένα πανέμορφο και κατανοητό μενού επιλογών και ρυθμίσεων που φθάνει μέχρι την αποτελεσματικότατη αυτόματη ρύθμιση των ηχείων. Δίχως άλλο, ο STR-DA5800ES είναι μια εμπνευσμένη κίνηση της Sony, που οι απαιτητικοί του home cinema θα τον χαρούν με το παραπάνω.


European Tablet για τη χρονιά 2013-2014: Xperia Tablet Z
Είναι λεπτή, αλλά σίγουρα όχι… αδύνατη! Μία από τις λεπτότερες ταμπλέτες της αγοράς, η Sony Xperia Tablet Z είναι ανθεκτική στο νερό και στην σκόνη. Εξακολουθεί να λειτουργεί για 30 λεπτά, ακόμη και αν βρεθεί ένα μέτρο κάτω από το νερό. Στο εσωτερικό του Tablet Z υπάρχει ένας γρήγορος τετραπύρηνος επεξεργαστής που λειτουργεί στα 1,5 GHz και υποστηρίζεται από 2GB μνήμης RAM. Το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 4.1.3. Η 10,1 ιντσών οθόνη έχει ανάλυση 1920×1200 pixels και πυκνότητα 224 ppi. Κυκλοφορούν εκδόσεις με μνήμη 16GB ή 32GB και υπάρχει υποδοχή MicroSD. Η ταμπλέτα είναι εφοδιασμένη με Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Miracast, Bluetooth, NFC και 4G LTE, δηλαδή με όλες τις τελευταίες τεχνολογίες επικοινωνίας. Υπάρχουν δύο κάμερες, η πίσω έχει ανάλυση 8,1-megapixels με CMOS Exmor R αισθητήρα και δυνατότητα να καταγράφει βίντεο Full HD. Χάρη στην ενσωματωμένη θύρα υπερύθρων, το Xperia Tablet Z μπορεί να μετατραπεί σε ένα ευέλικτο τηλεχειριστήριο. Η συσκευή διατίθεται σε μαύρο ή λευκό φινίρισμα. Το Xperia Tablet Z της Sony είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μοναδικό συνδυασμό στιλ και τεχνολογίας.


Keywords
Τυχαία Θέματα