Βελτιωμένο HP PartnerOne

Η HP παρουσίασε τα νέα βελτιωμένα χαρακτηριστικά του PartnerOne, του προγράμματος – ορόσημου της εταιρείας, βοηθώντας τους συνεργάτες της να επιταχύνουν ανάπτυξη και κερδοφορία τους.


Το πρόγραμμα, το οποίο απλοποιήθηκε πρόσφατα, θα επικεντρωθεί σε μια απλή δομή που προσφέρει ένα αναμενόμενο και κερδοφόρο σχήμα επιβράβευσης. Πρόκειται για βελτιωμένα κριτήρια πιστοποίησης που καλύπτουν σε παγκόσμιο επίπεδο όλες τις επιχειρηματικές μονάδες της HP, συμπεριλαμβανομένου του HP Enterprise Group,

του HP Software, καθώς και του HP Printing και Personal Systems.


Συνεργάτες, όπως η PCM, Inc. —ένας από τους κορυφαίους παρόχους λύσεων τεχνολογίας για μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους εταιρικούς πελάτες, κυβερνητικά και εκπαιδευτικά ιδρύματα αλλά και μεμονωμένους καταναλωτές—αναμένουν τα νέα στοιχεία του προγράμματος που παρέχουν μια σταθερή εμπειρία και καθιστούν ευκολότερη την αγορά, την πώληση και την αύξηση της κερδοφορίας, μαζί με την HP.


«Οι βελτιώσεις στο HP PartnerOne θα επιτρέψουν στην PCM, Inc. να σχεδιάσει τις επενδύσεις της και να είναι σε θέση να παρέχει τις πλέον ακριβείς προβλέψεις απολογιστικών όταν πουλά στους πελάτες της τις λύσεις που περιλαμβάνονται στο χαρτοφυλάκιο της HP», δήλωσε ο Adam Shaffer, senior vice president, Marketing, PCM. «Αυτό το νέο μοντέλο επιτρέπει στην PCM να γνωρίζει με ακρίβεια όλα όσα χρειάζεται για να επενδύσει σε πόρους, λύσεις και στη δημιουργία ζήτησης, για την ανάπτυξη των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων που σχετίζονται με την HP», συμπλήρωσε ο κ. Shaffer.


Αύξηση της κερδοφορίας των συνεργατών με το σταθερό σχήμα επιβράβευσης
Η HP θα εστιάσει το μοντέλο επιβράβευσης του PartnerOne σε τρεις βασικούς τομείς για να βοηθήσει τους συνεργάτες της να αυξήσουν τα έσοδα και την κερδοφορία τους:
- Στο «Βασικό Σχήμα Επιβράβευσης», σε συνάρτηση με το status του κάθε μέλους
- Στην ανάπτυξη ευκαιριών για έσοδα μέσω νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων
- Στα κίνητρα για αγορά μέσω στοχευμένων προϊόντων και υπηρεσιών


Αυτές οι αλλαγές διευρύνουν τις βελτιώσεις στο «Βασικό Σχήμα Επιβράβευσης»που πραγματοποιήθηκαν το Μάιο του 2013, όταν η HP αφαίρεσε τις θύρες και τα ανώτατα επίπεδα επιβράβευσης , επιτρέποντας στους εξειδικευμένους συνεργάτες της να κερδίσουν απολογιστικά από την πρώτη τους κιόλας πώληση ενώ παράλληλα τους πρόσφερε πρόσβαση σε απεριόριστες δυνατότητες κέρδους.


Η αναμενόμενη δομή ανοίγει το δρόμο προς την ανάπτυξη
Η HP παρουσιάζει τις νέες κατηγορίες στις οποίες εντάσσονται τα μέλη του HP PartnerOne -Platinum, Gold, Silver και Business Partner- οι οποίες θα ισχύουν για όλες τις επιχειρηματικές μονάδες της HP και θα είναι διαθέσιμες σε παγκόσμιο επίπεδο. Η νέα αυτή δομή προσφέρει ευκολότερη κατηγοριοποίηση για τους συνεργάτες ενώ είναι πιο απλή και κατανοητή για τους τελικούς πελάτες. Επιπλέον, θα καταστήσει ευκολότερο για τους συνεργάτες τον εντοπισμό των ευκαιριών και τη διαφοροποίηση των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων στην αγορά ώστε να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.


Ως πρόσθετο πλεονέκτημα για τους συνεργάτες, η HP θα προσθέσει το εμπορικό της σήμα στις εκστρατείες μάρκετινγκ των συνεργατών που βρίσκονται στις υψηλότερες κατηγορίες.


Η νέα διαδικασία πιστοποίησης απλοποιεί τα κριτήρια εξειδίκευσης
Η HP έχει βελτιώσει τη διαδικασία πιστοποίησης για να καταστήσει ευκολότερο για τους συνεργάτες της να προσδιορίζουν και να ολοκληρώνουν την εκπαίδευση που απαιτείται για να αποκτήσουν «Εξειδίκευση» σε προϊόντα και λύσεις. Για παράδειγμα, ο αριθμός των τεχνικών πιστοποιήσεων του HP Enterprise Group μειώθηκε από 44 σε 22. Οι πιστοποιήσεις της HP που αφορούν στις πωλήσεις και στις τεχνικές δεξιότητες είναι ειδικά σχεδιασμένες για να δημιουργούν ειδικούς με παγκόσμιο βεληνεκές, οι οποίοι μπορούν να πουλήσουν και να οικοδομήσουν αποτελεσματικά τις πιο προηγμένες λύσεις προσφέροντας το «νέο IT» στους πελάτες της HP.


Η νέα διαδικασία διατηρεί τις υψηλές προδιαγραφές της HP σχετικά με την επάρκεια κάθε «Εξειδίκευσης» ενώ αναγνωρίζει και αναπτύσσει τις ήδη υπάρχουσες επενδύσεις των συνεργατών της σε πιστοποιήσεις.


«Η επιτυχία των συνεργατών αποτελεί το θεμέλιο της σχέσης της HP με την κοινότητα των συνεργατών καναλιού της ενώ τα προγράμματά μας πρέπει να εξελιχθούν για να βοηθήσουν τους συνεργάτες να εξυπηρετoύν καλύτερα τους κοινούς μας πελάτες», δήλωσε ο Todd Bradley, executive vice president, Strategic Growth Initiatives, HP. «Το πρόγραμμα HP PartnerOne συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της βιομηχανίας, προσφέροντας προβλεψιμότητα, απλότητα και κερδοφορία για να επιτρέψει σε περισσότερους συνεργάτες να αυξήσουν τα έσοδα τους, να κερδίσουν μεγαλύτερες αμοιβές και να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες με την HP.»


Keywords
Τυχαία Θέματα