Epson WorkForce AL-MX200

Η Epson βοηθά τους χρήστες σε μικρά και οικιακά γραφεία να περικόψουν τα έξοδα εκτύπωσης με δύο νέους μονόχρωμους πολυλειτουργικούς εκτυπωτές LED.


Οι Epson WorkForce AL-MX200DNF και WorkForce AL-MX200DWF προσφέρουν εξαιρετικά χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας (TCO) στην κατηγορία τους και διαθέτουν δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης με ταχύτητες εκτύπωσης έως 30 σελ.

/λεπτό1 και μεγάλο κύκλο λειτουργίας έως 30.000 σελίδες.


Και τα δύο μοντέλα προσφέρουν δυνατότητες εκτύπωσης, σάρωσης, αντιγραφής και φαξ, ενώ ο AL-MX200DWF προσφέρει επίσης δυνατότητα ασύρματης διασύνδεσης. Με δυνατότητα δικτύωσης για κοινή χρήση από μικρές ομάδες εργασίας, αυτά τα μοντέλα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν και σε γραφεία μεμονωμένων χρηστών χάρη στο μικρό τους μέγεθος και τον πτυσσόμενο δίσκο χαρτιού.


Ο WorkForce AL-MX200DNF και ο WorkForce AL-MX200DWF διαθέτουν και οι δύο μια νέα φύσιγγα μονόχρωμου γραφίτη που μπορεί να αντικατασταθεί εύκολα. Χάρη σε μια φιλική στο χρήστη σχεδίαση, οι χρήστες απλώς τοποθετούν τη φύσιγγα στην υποδοχή γραφίτη και τη στρέφουν για να συνδεθεί στη θέση της, γεγονός που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να συγκεντρώνονται στην εργασία τους αντί να σπαταλούν το χρόνο τους στη συντήρηση.


Η Elise Delarue, διευθύντρια προϊόντων της Epson Europe, δήλωσε: «Ο WorkForce AL-MX200DNF και ο AL-MX200DWF της Epson, πέρα από το ότι προσφέρουν πολύ χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας (TCO) για επιχειρήσεις, κάνουν εύκολη την κοινή χρήση σαρωμένων εγγράφων. Τα αρχεία μπορούν να σαρωθούν απευθείας σε USB memory stick ή να σταλούν απευθείας σε λογαριασμούς email


Η Elise πρόσθεσε ακόμα: «Αυτά τα μοντέλα είναι επίσης συμβατά με το Epson iPrint. Οι χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν αυτή την εφαρμογή για εκτύπωση, σάρωση και κοινή χρήση μέσω ασύρματης σύνδεσης από τα smartphone και τους υπολογιστές tablet που διαθέτουν,2 οπουδήποτε στο γραφείο: αυτό είναι ιδανικό για γρήγορη εκτύπωση εγγράφων την τελευταία στιγμή πριν από συναντήσεις ή για εκτύπωση αναφορών χωρίς να χρειάζεται να θέσουν σε λειτουργία τον υπολογιστή τους. Η σειρά WorkForce AL-MX200 κάνει την υψηλή απόδοση πραγματικά προσιτή, με αποτέλεσμα σιγουριά και παραγωγικότητα.»


Τα μοντέλα WorkForce AL-M200DNF και WorkForce AL-M200DWF είναι διαθέσιμα από το Φεβρουάριο του 2013, στην τιμή των €313 + ΦΠΑ και €351 + ΦΠΑ αντίστοιχα.


Κύρια χαρακτηριστικάAL-M200DNF AL-M200DWFΤαχύτητα εκτύπωσης 30 σελίδες ανά λεπτό1●●Εκτύπωση διπλής όψης●●Ανάλυση 1.200 x 1.200 dpi●●Μηνιαίος κύκλος λειτουργίας 30.000 σελίδες●●Σύνδεση Ethernet●●Σύνδεση Wi-Fi-●Epson iPrint – Εκτύπωση, σάρωση και κοινή χρήση εγγράφων και φωτογραφιών γρήγορα και εύκολα μέσω Wi-Fi από smartphone και υπολογιστές tablet2●●Πτυσσόμενος δίσκος εισόδου χαρτιού●●Φύσιγγα γραφίτη με εύκολη διαδικασία αντικατάστασης●●Σάρωση σε USB, email και FTP●●Φαξ σε email●●


Keywords
Τυχαία Θέματα