«Τhe Ad Store» τώρα και στην Ελλάδα

Την παρουσία της «The Ad Store» στην Ελλάδα ανακοίνωσαν από κοινού η «The Ad Store International» και ο επικεφαλής του ελληνικού branch, Χάρης Λαούδης.


Με έδρα τη Νέα Υόρκη, όπου ιδρύθηκε το 1993, η «The Ad Store» θεωρείται από τις πλέον καινοτόμες διαφημιστικές εταιρίες παγκοσμίως, έχοντας ενσωματώσει

εξειδικευμένες υπηρεσίες της ψηφιακής εποχής σε ένα ολοκληρωμένο φάσμα 360 επικοινωνίας, ενώ παράλληλα αξιοποιεί μια σειρά από εργαλεία για data analysis και insights.


Με τη γνώση ενός μεγάλου πολυεθνικού δικτύου και τη στρατηγική επιλογή πολλαπλών πλατφορμών και καναλιών επικοινωνίας, η «The Ad Store» προσφέρει στους πελάτες της αυτό που συνοψίζεται στην φράση «International Big Brand Experience with a vision for the Future


Στο διεθνές πελατολόγιό της ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων μεγάλοι λογαριασμοί όπως Barilla, Piaggio, Subaru, Puma, UBS, Dell και Diners Club.


«Είμαστε ένα ξεχωριστό δίκτυο. Οι νέες τεχνολογίες είναι κομμάτι του DNA μας και αυτό περνάει σε κάθε μας δουλειά. Μία αμιγώς διαφημιστική εταιρία που είναι παράλληλα και digitally native έλειπε από την ελληνική αγορά. “Εχουμε στόχο να καλύψουμε αυτό το κενό αφήνοντας το στίγμα μας με έμφαση στη δυνατή στρατηγική και το δημιουργικό με πελατοκεντρική πάντα προσέγγιση», δήλωσε ο Χάρης Λαούδης, επικεφαλής της «Τhe Ad Store» στην Ελλάδα.


«Κύριος στόχος της παρουσίας μας στην Ελλάδα είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του ήδη εντυπωσιακού μας δικτύου, στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης. Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Ελλάδα εισέρχεται στο παγκόσμιο δίκτυο μας, καθώς πιστεύουμε στις θετικές προοπτικές της ελληνικής αγοράς και γνωρίζουμε την σημαντική επιρροή που μπορεί να έχει η φιλοσοφία μας στα ελληνικά brands” δήλωσε ο Κέλβιν Μπάρατ, VP The Ad Store Europe.


Keywords
Τυχαία Θέματα