H SiEBEN στο συνέδριο Economist

Η SiEBEN συμμετείχε ως ΙΤ sponsor στο 18ο συνέδριο Economist «Roundtable with the Government of Greece»,με θέμα “The big rethink for Europe-The big turning point for Greece”.


Το συνέδριο διεξήχθη στο ξενοδοχείο Divani

Apollon Palace & Thalasso στις 9 & 10 Ιουλίου 2014 και αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του πολιτικού και οικονομικού κόσμου. Το συνέδριο θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, Αντώνη Σαμαρά.


Η SiEBEN είναι κορυφαίος πάροχος εφαρμογών λογισμικού και ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, που βοηθούν τις επιχειρήσεις να προσεγγίσουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους με χρήση σύγχρονων τεχνολογιών. Διαθέτει μία ευέλικτη ομάδα ανθρώπων με βαθιά γνώση, τόσο της πληροφορικής τεχνολογίας, όσο και της οργάνωσης των επιχειρήσεων. Έτσι μπορεί να εντοπίσει τις ανάγκες των πελατών της και να μετατρέψει τις δυνατότητες που προσφέρει η νέα τεχνολογία σε επιχειρηματικά πλεονεκτήματα.


Έχοντας ως βάση την τεχνογνωσία των ανθρώπων της, η SiEBEN έχει αναπτύξει ένα εντυπωσιακό πελατολόγιο και ένα ευρύ δίκτυο μεταπωλητών σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Σερβία-Μαυροβούνιο και έχει 3 θυγατρικές εταιρείες, την PocketBiz Romania, την Xparity (building & home automation) και την InEdu (τεχνολογικές λύσεις στο χώρο της εκπαίδευσης). Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο www.sieben.gr


Keywords
Τυχαία Θέματα