Τεχνο-οικονομική Ανάλυση Ευρυζωνικών Δικτύων
Το μη κερδοσκοπικό ινστιτούτο τεχνολογίας ΑΙΤ προσφέρει το πρόγραμμα εκπαίδευσης στελεχών “Τεχνο-οικονομική Ανάλυση Ευρυζωνικών Δικτύων”.
Το πρόγραμμα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 13 -15 Μαΐου 2013, έχει σχεδιαστεί και διδάσκεται από τον καθηγητή του ΑΙΤ Δρ. Ιωάννη Τόμκο, και αντλεί από την πολύχρονη εμπειρία του στη διαχείριση πολυεθνικών έργων τηλεπικοινωνιακών δικτύων μεγάλης κλίμακας και μεγάλων προϋπολογισμών.
Ο Δρ. Ι. Τόμκος είναι εκλεγμένο μέλος των ΙΕΤ (theiet.org)
Στις τρεις ημέρες του προγράμματος, μέσα από διαλέξεις, ομαδικές συζητήσεις και case studies βασισμένα σε πραγματικά έργα, θα αναλυθούν και θα παρουσιαστούν μεθοδολογίες και εργαλεία για το στρατηγικό σχεδιασμό τεχνολογίας και προϊόντων και την ανάλυση της αξίας με βάση τεχνοοικονομικά μέτρα αξιολόγησης.
Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην ανάλυση της αξίας (value analysis), η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος κάθε στρατηγικού σχεδίου μάρκετινγκ και επιχειρησιακού πλάνου που σχετίζεται με νέα προϊόντα και υπηρεσίες στον κλάδο των ΤΠΕ. Στόχος είναι η σύγκριση σημαντικών παραμέτρων, όπως το κεφάλαιο και οι επιχειρησιακές δαπάνες (κόστος επένδυσης και λειτουργίας), το κόστος κύκλου ζωής, τις πηγές εσόδων, τις ταμειακές ροές και τεχνο-οικονομικά μέτρα αξιολόγησης, όπως η καθαρή παρούσα αξία (NPV) και το εσωτερικό ποσοστό απόδοσης (IRR).
Το πρόγραμμα “Τεχνο-οικονομική Ανάλυση Ευρυζωνικών Δικτύων”, απευθύνεται σε στελέχη, μηχανικούς και επαγγελματίες επιστήμονες φορέων εκμετάλλευσης και κατασκευαστών εξοπλισμού, που συμμετέχουν στο σχεδιασμό του συστήματος και του υποσυστήματος, τη λειτουργία και τη συντήρηση των τηλεπικοινωνιακών δικτύων, καθώς και την επιχειρησιακή ανάπτυξη και το στρατηγικό σχεδιασμό.
Το πρόγραμμα μπορεί να επιδοτηθεί 100% από το ΛΑΕΚ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα 210-6682806 και [email protected].
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Τεχνολογία
- Επιστροφή εκατομμυρίων προβληματικών iPhone στο εργοστάσιο κατασκευής
- οι Anonymous εναντίον του νομοσχεδίου CISPA
- Το STAR στη Samsung Smart TV
- Intel Haswell: Διέρρευσαν οι τιμές
- Ένα από τα μεγαλύτερα videogame του κόσμου έχει για οθόνη κτίριο!
- Η Ericsson αποκτά τη Microsoft Mediaroom
- Τεχνο-οικονομική Ανάλυση Ευρυζωνικών Δικτύων
- iPhone/iPad app of the day: Thess allios
- ''Έκλεισε'' η ημερομηνία της παρουσίασης της EA στην E3
- Ανακοινώθηκε η Metal Gear Solid: The Legacy Collection
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις TechPress
- Τελευταία Νέα TechPress
- Τεχνο-οικονομική Ανάλυση Ευρυζωνικών Δικτύων
- Η Ericsson αποκτά τη Microsoft Mediaroom
- Οι έξυπνες οικιακές συσκευές της LG
- Πασχαλινές προσφορές στο Γερμανό
- CU @ Skype, Whatsapp και Viber
- Ενισχυμένο χαρτοφυλάκιο HP Integrity
- Το νέο ψυχαγωγικό κανάλι της Nova
- Όλες οι apps αναγνώρισης κίνησης
- Η SiEBEN Silver Χορηγός στο Cisco Connect
- Ανησυχία για το νομοσχέδιο CISPA
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Τεχνολογία
- ''Έκλεισε'' η ημερομηνία της παρουσίασης της EA στην E3
- Στα χέρια της Nordic Games Darksiders και Red Faction
- Σιγά μη μάθεις γράμματα...
- Σας αρέσουν τα τατουάζ;; Δείτε τι έπαθε μια 23χρονη...
- News: Τον Ιούνιο το State of Decay
- News: Στις 5 Ιουλίου το Project X Zone
- News: Trailer για το Armored Core: Verdict Day
- Ένα από τα μεγαλύτερα videogame του κόσμου έχει για οθόνη κτίριο!
- Επιστροφή εκατομμυρίων προβληματικών iPhone στο εργοστάσιο κατασκευής
- Το Splinter Cell Blacklist έρχεται στο Wii U! Είναι επίσημο!



