Τα 10 παιχνίδια που περιμένουμε στη φετινή E3

H E3 2015, η μεγαλύτερη έκθεση για videogames παγκοσμίως αρχίζει σε 9 μέρες και εμείς ξεχωρίζουμε τα 10 παιχνίδια που περιμένουμε πώς και πώς να δούμε!


Η E3 αποτελεί σταθερά κάθε χρόνο την παγκόσμια γιορτή του gaming. Για ένα τριήμερο, η καρδιά της βιομηχανίας των videogames χτυπά στο Λος Άντζελες, καθώς στη μεγαλούπολη της Καλιφόρνιας οι μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου κονταροχτυπιούνται μέχρι τελικής πτώσεως παρουσιάζοντας τα παιχνίδια που πρόκειται να λανσάρουν τους προσεχείς μήνες –σε ορισμένες περιπτώσεις, ακόμα και χρόνια!


Όπως και πέρυσι λοιπόν, έτσι και στη φετινή

E3, την παράσταση θα κλέψουν οι τίτλοι-υπερπαραγωγές που περιμένουμε για το Xbox One και το PS4. Εταιρείες όπως η Square Enix, η EA και η Activision, συνεπικουρούμενες από τις Microsoft και Sony «προσγειώνονται» στην «Πόλη των Αγγέλων» με τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια τους, αυτά που θα… φάνε πολλές από τις ελεύθερες ώρες μας στο προσεχές μέλλον. Ποιοι είναι όμως οι τίτλοι τους οποίους περιμένουμε πώς και πώς;


Πάμε να ρίξουμε μια ματιά στα ΑΑΑ παιχνίδια που αναμένεται να ξεχωρίσουν στην E3 2015 και να τραβήξουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας –και εδώ που τα λέμε, όχι άδικα.

Fallout 4


Ανακοινώθηκε πριν από μερικά 24ωρα και ξάφνου η παρουσία της Bethesda στην E3 απέκτησε νόημα! Μία από τις καλύτερες σειρές RPG επιστρέφει δριμύτερη κι εμείς δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι να ξαναβρεθούμε στον αρρωστημένο της κόσμο.

Mass Effect 4


Η σειρά Mass Effect κάνει νέο ξεκίνημα μετά την αρχική της τριλογία και η BioWare ετοιμάζεται για μια νέα αρχή σε ένα ήδη υπάρχον σύμπαν. Ο διοικητής Shepard ανήκει στο παρελθόν κι εμείς ανυπομονούμε για τον νέο μας ήρωα.

Uncharted 4: A Thief’s End


Η Naughty Dog ετοιμάζεται να κλείσει την κινηματογραφική ιστορία των Uncharted και το A Thief’s End θα είναι το γκράντε φινάλε. Ο τίτλος αποτελεί και τη μοναδική δυνατή αποκλειστικότητα της Sony και του PS4 στην Ε3, οπότε έχει την αμέριστη προσοχή μας.

Halo 5: Guardians


Μετά από την απαραίτητη συλλογή με όλα τα προηγούμενα παιχνίδια για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί, η σειρά Halo είναι έτοιμη για το επικό, πέμπτο, core επεισόδιό της. Ο Master Chief δεν πρόκειται να μας απογοητεύσει.

Battleborn


Όταν ένα στούντιο με μακρά παράδοση στον χώρο (Borderlands, Half-Life expansions, Duke Nukem Forever) ετοιμάζει ένα FPS με έμφαση στο multiplayer, δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε τα καλύτερα και μόνο. Η Gearbox δεν αστειεύεται με το Battleborn.

Need for Speed


Το πρώτο του τρέιλερ μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Ήρθε η στιγμή στην EA να μας προσφέρουν επιτέλους έναν άξιο διάδοχο των παλιών, καλών Underground και Most Wanted και το επερχόμενο Need for Speed φαντάζει η ιδανική ευκαιρία.

DOOM


Τα θρυλικά Doom επιστρέφουν με το DOOM, αυτό που τόσα χρόνια ξέραμε ως Doom 4! id Software και Bethesda ξαναέστησαν το παιχνίδι απ’ την αρχή θέλοντας να αποτυπώσουν σε αυτό την εσάνς του ιστορικού franchise και ένα μεγάλο comeback είναι προ των πυλών!

Rise of the Tomb Raider


Το παιχνίδι που μέχρι στιγμής έχει απασχολήσει περισσότερο για την αποκλειστική κυκλοφορία του στο Xbox One, πλέον καλείται να μας δείξει πόσο «μετράει» και στο gameplay του. Η δεσποινίδα Croft σε νέες περιπέτειες.

Dark Souls III


Η σειρά Souls έκανε ένα διάλειμμα από τις «παραδοσιακές» της κυκλοφορίες με το Bloodborne και πλέον ήρθε η ώρα να επιστρέψει στα συνηθισμένα. Το Dark Souls III είναι γεγονός κι εμείς ανυπομονούμε να δούμε τι έχει σκαρφιστεί πάλι ο Χιντετάκα Μιγιαζάκι.

Forza 6


Το Xbox One μετρά ήδη δύο Forza όμως αυτό δεν εμποδίζει τη Microsoft να ετοιμάζει με γοργούς ρυθμούς το τρίτο! Ακόμα περισσότερα αυτοκίνητα, εντυπωσιακότερες τοποθεσίες και περισσότερα χιλιόμετρα από ποτέ για τους λάτρεις της ταχύτητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα