Συνεργασία ITU και Kaspersky

Συνεργασία της ITU και της Kaspersky Lab για το παγκόσμιο συνέδριο ITU Telecom World 2012.


Η Kaspersky Lab ανακοινώνει τη συνεργασία της με την International Telecommunication Union (Διεθνής Ένωση Τηλεπικοινωνιών – ITU), την ειδικευμένη οργάνωση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για τις τεχνολογίες πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών. Στόχος της

συνεργασίας είναι η από κοινού ανάπτυξη μέρους της βασικής θεματολογίας του παγκόσμιου συνεδρίου ITU Telecom World 2012.


Η Kaspersky Lab, μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες παροχής λύσεων ασφαλείας στον κόσμο, διατηρεί μακροχρόνιες σχέσεις με την ITU και την οργάνωση International Multi-lateral Partnership Against Cyberthreats (Διεθνής Συνεργασία Εναντίον των Κυβερνοαπειλών – IMPACT), η οποία αποτελεί το λειτουργικό βραχίονα της ITU στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.


Στο πλαίσιο αυτό, η Kaspersky Lab θα συμμετέχει στη διαμόρφωση της ατζέντας των υψηλού επιπέδου συζητήσεων σχετικά με την κυβερνοαπειλές και την ασφάλεια στο Διαδίκτυο που θα διεξαχθούν κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής του Συνεδρίου. Παράλληλα, θα συζητηθούν σε βάθος θέματα όπως ο περιορισμός των κινδύνων από μεγάλες και συντονισμένες κυβερνοεπιθέσεις απειλές σε εθνικό επίπεδο, καθώς και η ενίσχυση της διεθνούς συνεργασίας γύρω από ζητήματα ασφάλειας. Ο Eugene Kaspersky, Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab, θα είναι κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση και θα αναδείξει το μέγεθος και την παγκόσμια φύση των κυβερνοαπειλών στις μέρες μας.


Σχολιάζοντας τη συνεργασία, ο Hamadoun Toure, Γενικός Γραμματέας της ITU, δήλωσε: «Η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο είναι μια μεγάλη πρόκληση που πρέπει να αντιμετωπίσουμε σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην ITU είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε τη γνώση και την εμπειρία της Kaspersky Lab. Στο πλαίσιο του συνεδρίου ITU Telecom World 2012, η εταιρεία θα διοργανώσει συνεδρίες με θέμα την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, οι οποίες θα αναδείξουν την κρισιμότητα, την ευρύτητα και την πραγματικά παγκόσμια φύση αυτών των ζητημάτων, καθώς και τους καλύτερους τρόπους αντιμετώπισής τους».


Σχετικά με το συνέδριο ITU Telecom World 2012, ο Eugene Kaspersky δήλωσε: «Η παγκόσμια ανησυχία για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο αυξάνεται με ταχύτατους ρυθμούς. Είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιούμε τη διεθνή πλατφόρμα που προσφέρεται σε μια τόσο σημαντική εκδήλωση όπως το ITU Telecom World 2012, ώστε να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες συζητήσεις που θα αναδείξουν τους καλύτερους δυνατούς τρόπους αντιμετώπισης αυτού του ζητήματος».


Η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο είναι ένα από τα βασικά θέματα που θα συζητηθούν στο συνέδριο ITU Telecom World 2012, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ντουμπάι, από τις 14 ως τις 18 Οκτωβρίου 2012. Το συνέδριο θα επικεντρωθεί στον αντίκτυπο που έχουν οι βασικές τάσεις της τεχν

Keywords
Τυχαία Θέματα