Συμμετοχή της VTrip σε Ημερίδα

Ο Δημήτριος Τσίγκος συμμετέχει στην Ημερίδα του BGS για την Επιχειρηματικότητα και την Καινοτομία.


O Δημήτριος Τσίγκος, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Επιχειρηματικού Οικοσυστήματος Virtual Trip και Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Νέων Επιχειρηματιών (YES -European Confederation of Young Entrepreneurs) συμμετέχει ως ομιλητής στην Ημερίδα με θέμα “Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία” η οποία διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Αποφοίτων Βρετανικών Πανεπιστημίων (BGS).

class="spacer_" />

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Βρετανικών Πανεπιστημίων (BGS) ιδρύθηκε το 1958 και τελεί υπό την αιγίδα του εκάστοτε Βρετανού Πρέσβη. Η ομάδα “BGS Economics Group”, τα μέλη της οποίας είναι υψηλού επιστημονικού επιπέδου μέλη του BGS από αλληλοσυμπληρούμενες θεματικές περιοχές που εργάζονται σε εθελοντική βάση, έχει στόχο να διεξάγει έρευνες και να οργανώνει δραστηριότητες σε πεδία συναφή με το αντικείμενό της.


Στο πλαίσιο αυτό, το BGS Economics Group διεξήγαγε έρευνα μεταξύ επιχειρηματιών διαφόρων δραστηριοτήτων και κλάδων, οι οποίοι ξεκίνησαν μία νέα επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, και διοργανώνει ημερίδα για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της και τη διενέργεια δημόσιας συζήτησης για την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.


Η Ημερίδα διεξάγεται την Πέμπτη 24 Μαϊου 2012 στις 17:30 – 20:00, στο αμφιθέατρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (Β. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα). Για περισσότερες πληροφορίες και βιογραφικά του συντονιστή και των συμμετεχόντων μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.bgs.gr.


Το Επιχειρηματικό Οικοσύστημα Virtual Trip
Το Επιχειρηματικό Οικοσύστημα Virtual Trip δημιουργήθηκε το 2000 στο Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης και αποτελείται σήμερα από δεκατέσσερις επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας με παρουσία σε Ηράκλειο, Αθήνα, Σαν Φρανσίσκο, Νέα Υόρκη, Άκρον, Μαδρίτη και Βρυξέλλες. Στελεχώνεται από 45 άτομα και ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών του το 2011 ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια ευρώ.


Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Τεχνολογία > TechPress
Συμμετοχή, VTrip, Ημερίδα,symmetochi, VTrip, imerida