Συνεργασία Ericsson-TV5 Monde

Το TV5 Monde ανανεώνεται και επεκτείνει τη συνεργασία της με την Ericsson μέχρι τον Φεβρουάριο του 2018.


Από το 2006, το γαλλόφωνο διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο TV5MONDE έχει εμπιστευθεί στην Ericsson τη λειτουργία της υφιστάμενης πλατφόρμας μετάδοσης της παραγωγής, του playout και του post production. Με την ανανέωση της συμφωνίας μέχρι

το τέλος του 2018 και την περαιτέρω επέκταση, ώστε να περιλαμβάνει την ολοκλήρωση και λειτουργία της νέας πλατφόρμας της, το TV5MONDE εκσυγχρονίζει και προσαρμόζεται στα πιο πρόσφατα ψηφιακά πρότυπα, ώστε να εξασφαλίσει την καλύτερη ποιότητα μετάδοσης.


Το TV5MONDE είναι διαθέσιμη παγκοσμίως, με διανομή τόσο ως γραμμική παραδοσιακή τηλεόραση (broadcast), όσο και ως μη-γραμμική τηλεόραση (μέσω ιστοσελίδας στο διαδίκτυο, web TV, video on demand, κινητές εφαρμογές, συνδεδεμένη τηλεόραση). Οι νέες εγκαταστάσεις της Ericsson θα βελτιώσουν τη διαχείριση των διαφόρων τρόπων μετάδοσης του TV5MONDE.


Η Marie-Christine Saragosse, CEO στο TV5MONDE, δήλωσε: «Βασιζόμαστε στην εμπειρία και στη τεχνογνωσία της Ericsson για το σχεδιασμό και την εφαρμογή πολύπλοκων συστημάτων που μας επιτρέπουν τη μετάδοση προγραμμάτων σε 235 εκατομμύρια σπίτια, που αντιπροσωπεύουν πάνω από 50 εκατομμύρια τηλεθεατές κάθε εβδομάδα σε 200 χώρες. Η ανάθεση των εργασιών μας και η ευθύνη για την ποιότητα των υπηρεσιών στην Ericsson, μας επιτρέπει να επικεντρωθούμε αποκλειστικά στην επιδίωξη της καλύτερης παροχής γαλλόφωνου προγράμματος για τους τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο».


Ο Valter D’Avino, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής των Υπηρεσιών Διαχείρισης στην Ericsson, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με το TV5MONDE και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το επόμενό μας βήμα στον τομέα των Υπηρεσιών Μετάδοσης. Η ανανέωση της συμφωνίας είναι πολύ σημαντική για μας, δεδομένου ότι είναι η μεγαλύτερη σύμβαση ανάθεσης για μετάδοση στη Γαλλία».


Η επέκταση της εν λόγω συμφωνίας ήρθε δύο μήνες μετά τη συμφωνία απόκτησης του τμήματος των υπηρεσιών μετάδοσης της Technicolor από την Ericsson και τη διεύρυνση των προσφορών Υπηρεσιών Διαχείρισης για Μέσα Ενημέρωσης. Βοηθά επίσης την Ericsson να κάνει ένα ακόμα βήμα προς το στόχο της να γίνει ο κορυφαίος πάροχος Υπηρεσιών Διαχείρισης παγκοσμίως για τους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς. Η Ericsson θα ενσωματώσει τη νέα πλατφόρμα μετάδοσης του TV5MONDE, ενώ επίσης θα παρέχει υπηρεσίες στην αιχμή της τεχνολογίας.


Keywords
Τυχαία Θέματα