Συνεργασία AT&T και Ericsson

Η Ericsson ελέγχει και πιστοποιεί κάθε συσκευή του προγράμματος Global SIM Program της AT&T, πριν την κυκλοφορία της στην αγορά.


Στο πλαίσιο του προγράμματος Global SIM Program, η AT&T επέλεξε την Ericsson προκειμένου να δοκιμάσει και να πιστοποιήσει τις συσκευές που μπορούν να συμμετάσχουν

σε αυτό. Η Ericsson θα δοκιμάσει την απόδοση των συσκευών κάθε κατασκευαστή, ελέγχοντας παράλληλα το κατά πόσο αυτή είναι συμβατή με τις κανονιστικές ρυθμίσεις, τις διεθνείς προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά των δικτύων.


Τέτοιες διαδικασίες ελέγχου και πιστοποίησης είναι πολύ σημαντικές προκειμένου να εξασφαλιστεί η βέλτιστη και απρόσκοπτη ‘συμπεριφορά’ μιας συσκευής στο σύνολο των ευρυζωνικών υποδομών κινητής επικοινωνίας που, βάσει συγκεκριμένων τεχνικών προδιαγραφών, εγκαθιστά η Ericsson σε ολόκληρο τον κόσμο.


Η συμφωνία προβλέπει ότι οι συσκευές του προγράμματος AT&T global SIM, πριν παρουσιαστούν στην αγορά, θα ελέγχονται και θα πιστοποιούνται από την Ericsson στις εγκαταστάσεις των Ericsson labs ανά τον κόσμο.


Χάρη στην ηγετική της θέση στο χώρο των δικτύων κινητής τηλεφωνίας, η Ericsson μπορεί να βοηθήσει παρόχους, όπως η AT&T, να διασφαλίσουν στους πελάτες τους την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης, βοηθώντας τους να ρυθμίσουν τις συσκευές ώστε να είναι πιο φιλικές προς τα δίκτυα, καθιστώντας παράλληλα τα δίκτυα πιο φιλικά προς τις συσκευές. Μέσω των ειδικών εργαστηρίων που διαθέτει σε ολόκληρο τον κόσμο, η Ericsson είναι σε θέση να εξασφαλίσει ότι μια συσκευή θα έχει τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις, γεγονός που ασφαλώς ενδιαφέρει τόσο τους κατασκευαστές τηλεφώνων, όσο και τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας.


Η AT&T πρόκειται για μία αναγνωρισμένη εταιρεία με ηγετική θέση στον κλάδο των επικοινωνιών, όσον αφορά το ρυθμό αύξησης του αριθμού των συσκευών που συνδέονται στο δίκτυο της. Το 2012 εγκαινίασε το πρωτοποριακό πρόγραμμα AT&T Global SIM, το οποίο συμβαδίζει με τη στρατηγική της να επεκτείνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα σε διεθνές επίπεδο και να φέρει το όραμά της σχετικά με τις διαδικτυωμένες συσκευές στο επόμενο επίπεδο.


«Η πρωτοκαθεδρία της Ericsson στην παγκόσμια αγορά την καθιστά πραγματικά μια one-stop-shop επιλογή για την πιστοποίηση συσκευών και υπηρεσιών», δήλωσε ο κ. Glenn Lurie, Πρόεδρος του τμήματος Emerging Devices, Resale & Partnership στην AT&T. «Το αποτέλεσμα είναι ότι οι πελάτες μας θα μπορούν να απολαμβάνουν ακόμη καλύτερες υπηρεσίες, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν ταξιδεύουν».


Ο κ. Vish Nandlall, Γενικός Τεχνικός Διευθυντής και Αντιπρόεδρος Στρατηγικής και Μάρκετινγκ στην Ericsson North America, δήλωσε τα εξής: «Η Ericsson και η AT&T μοιράζονται ένα κοινό όραμα για μια Διαδικτυωμένη Κοινωνία, όπου το πλήθος των διασυνδεδεμένων συσκευών θα μεγαλώνει, προσφέροντας νέες υπηρεσίες σε κάθε τομέα της ζωής μας. Η επέκταση της AT&T και η μετατροπή της σε παγκόσμιο ‘παίκτη’ στην αγορά των διασυνδεμένων συσκευών μας βοηθά να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία και να βεβαιωθούμε ότι όταν εισάγονται νέες συσκευές στις παγκόσμιες αγορές, αυτές λειτουργούν απρόσκοπτα και κάνουν τη ζωή ή τη δουλειά καθενός από εμάς πιο αποδοτική».


Keywords
Τυχαία Θέματα