Συμβόλαιο TNT Express-Gibson

Δυναμικά ξεκίνησε τη χρονιά η TNT Express υπογράφοντας αποκλειστική συνεργασία για 18 μήνες με την Gibson Brand Inc. σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.


Το συμβόλαιο των δύο εταιρειών θέλει την TNT Express να είναι ο αποκλειστικός μεταφορέας των προϊόντων της Gibson

Brand Inc., συμπεριλαμβανομένης και της μεταφοράς των διάσημων ακουστικών και ηλεκτρικών κιθάρων Gibson, σε 300 εξουσιοδοτημένους διανομείς στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Νότια Αφρική.


Η TNT Express θα παρέχει την αξιόπιστη υπηρεσία “Economy Express” χρησιμοποιώντας το οδικό της δίκτυο σε 40 χώρες της Ευρώπης, σε 6 χώρες της Μέσης Ανατολής και στην Νότια Αφρική ενώ οι ειδικές συνθήκες προστασίας που θα ακολουθούνται για την μεταφορά, θα διασφαλίζουν την άριστη κατάσταση των μουσικών οργάνων.


Επιπλέον, η TNT Express θα διαχειρίζεται τις επιστρεφόμενες αποστολές, για επισκευή ή αντικατάσταση, από τους διανομείς προς το Ευρωπαϊκό κέντρο διανομής της Gibson στη Βιανέν της Ολλανδίας.


Ανάμεσα στις υπηρεσίες που θα παρέχει η ΤΝΤ Express στη Gibson είναι και η e-RMA (Return Material Authorisation), μία ηλεκτρονική πλατφόρμα που σχεδιάστηκε αποκλειστικά από την ΤΝΤ για τις χώρες του Benelux επιτρέποντας σε καταστήματα και πελάτες να προγραμματίζουν μια αποστολή επιστροφής με εύκολο τρόπο. Με την πλατφόρμα e-RMA, η Gibson Brand Inc. μπορεί να ελέγχει ολόκληρη τη διαδικασία από την αρχική αίτηση μέχρι την παράδοση του πακέτου. Η υπηρεσία E-RMA επιτρέπει τον καλύτερο έλεγχο στη διαχείριση των αποθεμάτων και βοηθά στη μείωση του κόστους της εφοδιαστικής αλυσίδας. Το σημαντικό όμως πλεονέκτημα για την Gibson Brand Inc. είναι πως τα αιτήματα των θαυμαστών μπορούν πολύ άμεσα να απαντηθούν.


Ο Alex Smits, EMEA DC Manager της Gibson Ευρώπης ανέφερε: «Η αξιοπιστία είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο επιλέξαμε την TNT Express να διαχειριστεί τις μεταφορές μας σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Νότια Αφρική. Με την υπηρεσία e-RMA έχουμε ένα εξαιρετικό εργαλείο που παρέχει τη δυνατότητα να βλέπουμε τις επιστρεφόμενες αποστολές προς το κέντρο διανομής μας στην Ολλανδία. Πιστεύω πως αυτό ενισχύει την υπόσχεση προς τους πελάτες μας “We get you back playing”».


Keywords
Τυχαία Θέματα