Δεν θα αναβαθμίζονται τα Steam Machines της Alienware!

Αν θα έπρεπε να υπογραμμίσουμε μία βασική διαφορά ανάμεσα σε PC και κονσόλες, τότε πιθανότατα θα επιλέγαμε τη φιλοσοφία σε ό,τι αφορά τις αναβαθμίσεις: οι μεν κονσόλες παραμένουν αυτές που είναι από την αρχή μέχρι και το τέλος του κύκλου ζωής τους, ενώ τα δε PC έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμιστούν σε κάθε τους υποσύστημα ανά πάσα στιγμή. Ε, τη διαφορά αυτή έρχεται να γεφυρώσει το Steam Machine της Alienware, αν και με έναν… αμφιλεγόμενο τρόπο!

Η προσφάτως ανακοινωθείσα

συσκευή, όπως αποκάλυψε ο Φρανκ Έιζορ, γενικώς διευθυντής της Alienware μιλώντας στο Trusted Reviews, θα ανανεώνεται μεν κάθε χρόνο, ωστόσο δεν θα αναβαθμίζεται! «Αναφορικά με τον κύκλο ζωής τους, οι κονσόλες ανανεώνονται κάθε πέντε-έξι ή και επτά χρόνια. Εμείς θα ανανεώνουμε τα Steam Machines κάθε χρόνο. Δεν θα υπάρχουν δυνατότητες παραμετροποίησης, ο χρήστης δεν θα μπορεί να τα αναβαθμίσει», ήταν τα λόγια του.

Που σημαίνει ότι άπαξ και πάρεις ένα Steam Machine της Alienware, ξέχνα την έξτρα RAM, τον πρόσθετο σκληρό και τον ταχύτερο επεξεργαστή; Ακόμα χειρότερα, ετοιμάσου να βλέπεις κάθε χρόνο τη συσκευή σου να γίνεται… και με τη βούλα ξεπερασμένη καθώς η Alienware θα κυκλοφορεί το νεότερο μοντέλο –σαν την πολιτική της Apple με τα iPhone και τα iPad. Και βέβαια μπορείς να ελπίζεις ότι με τα τόσα διαφορετικά σετ τεχνικών χαρακτηριστικών, τα παιχνίδια θα συνεχίσουν να τρέχουν όσο το δυνατόν καλύτερα. Τι λες, θα το αντέξεις;

The post Δεν θα αναβαθμίζονται τα Steam Machines της Alienware! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα