Περιβαλλοντική δράση στον Υμηττό

Η SAP Hellas συμμετείχε σε περιβαλλοντική δράση με σύνθημα «Ας κάνουμε ξανά πράσινο τον Υμηττό».


Εργαζόμενοι της SAP Hellas μαζί με τα παιδιά τους ένωσαν τις δυνάμεις τους με το Σύνδεσμο Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού και το Πυροσβεστικό Σώμα, προκειμένου

να βοηθήσουν στη δενδροφύτευση της περιοχής του Υμηττού.


Η ομάδα της SAP Hellas, που αποτελείτο από 22 άτομα συνολικά, κατόρθωσε να φυτεύσει πάνω από 300 δένδρα, ενώ με την πολύτιμη βοήθεια εθελοντών και δημοτικών σχολείων της Αττικής, φυτεύτηκαν συνολικά πάνω από 5.000 δέντρα στην περιοχή του Υμηττού.


Σε συνέχεια του βραβείου που κέρδισε για τις περιβαλλοντικές της δραστηριότητες, η SAP Hellas μαζί με τις υπόλοιπες εμπλεκόμενες ομάδες παρότρυνε τον εθελοντισμό ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες, καθώς έμπρακτα τα παιδιά των εργαζομένων έλαβαν μέρος σε αυτή τη δραστηριότητα. Στόχος της SAP Hellas είναι η προώθηση του σεβασμού και της προστασίας του περιβάλλοντος, καθώς και της αρχής του εθελοντισμού και της συμμετοχής σε δραστηριότητες υπέρ της κοινωνίας ιδιαίτερα σε μικρές ηλικίες. Η δράση αυτή συμπεριλαμβάνεται στο πλαίσιο της του ευρύτερου προγράμματος Ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρίας.


Keywords
Τυχαία Θέματα