Νέες business λύσεις Dell

Η Dell παρουσιάζει τις νέες επιχειρηματικές λύσεις που βοηθούν τους πελάτες να πετύχουν ταχύτερα αποτελέσματα.


Οι σημερινοί οργανισμοί αντιμετωπίζουν ραγδαία μεταβαλλόμενες και συχνά απροσδόκητες ανάγκες και απαιτούν ολοκληρωμένες λύσεις που θα τους επιτρέψουν να ανταποκρίνονται γρήγορα στις ανάγκες των πελατών τους. Με την ανακοίνωση αυτή, η Dell παρουσιάζει μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα IT που ανεβάζει τον

πήχη στην παροχή καινοτομίας προσαρμοσμένης στις ανάγκες των πελατών, παρέχοντας απλοποιημένη διαχείριση, αυξημένη απόδοση και υψηλή προστιθέμενη αξία σε βάθος χρόνου.


Η Dell ανακοίνωσε μία πλήρη γκάμα blade, rack και tower server PowerEdge 12ης γενιάς σχεδιασμένων για να εκτελούν επιχειρηματικές εφαρμογές κρίσιμης σημασίας. Η Dell σχεδίασε και κατασκεύασε τους servers 12ης γενιάς με τα σχόλια περισσοτέρων από 7700 συνομιλιών με πελάτες σε 17 χώρες σε τέσσερις ηπείρους – εστιάζοντας στις ανάγκες τους για καινοτομία, ώστε να επιτυγχάνουν ταχύτερα επιχειρησιακά αποτελέσματα. Οι νέοι Dell PowerEdge servers, συνεργάζονται άψογα με τις λύσεις Dell Storage και Networking και παρέχουν καινοτομίες, όπως:


• Ταχύτερη μετατροπή των δεδομένων σε γνώση: Η Dell θέτει τα θεμέλια για την επέκταση της Αρχιτεκτονικής Fluid Data στους servers. Με τους Dell Express Flash, τους πρώτους στον κλάδο, άμεσα προσβάσιμους, hot swappable PCIe δίσκους τεχνολογίας solid state, οι οποίοι συνδέονται άμεσα στον server, η Dell παρέχει έως 10,5 φορές περισσότερες συναλλαγές/δευτερόλεπτο στον Microsoft SQL Server, σε σχέση με την αποθήκευση σε συμβατικούς σκληρούς δίσκους. Ο επιταχυντής δεδομένων Dell CacheCade προσφέρει έως και 28 φορές πιο γρήγορα ερωτήματα σε βάσεις δεδομένων Oracle.


• Αμεσότητα και αυτοματοποίηση των βασικών λειτουργιών διαχείρισης συστημάτων: Η Dell διευρύνει τις δυνατότητές της στη διαχείριση συστημάτων, με τη 2η γενιά ενσωματωμένων εργαλείων στους servers που διευκολύνουν την εγκατάσταση, ενημέρωση, παρακολούθηση και συντήρηση του server σε όλη τη διάρκεια ζωής του. Αυτή η διεύρυνση των δυνατοτήτων διαχείρισης συστημάτων από την Dell αναμένεται να αξιοποιήσει τη λειτουργικότητα των servers 11ης γενιάς, η οποία εξοικονόμησε από τους πελάτες της Vitacore περίπου 43 ημέρες ανά έτος σε χρόνο διαχείρισης του συστήματος.


• Αύξηση της ενεργειακής απόδοσης ώστε να δώσει πνοή στο datacentre: Συνεχίζοντας την παράδοσή της στην παροχή των πιο αποδοτικών ενεργειακά στον κόσμο datacentre για το Microsoft Bing και άλλους, η Dell δίνει μία νέα πνοή σε όλα τα Datacentres με τους PowerEdge servers 12ης γενιάς. Με τις νέες υποδομές Dell fresh air IT, ένα datacentre μπορεί να επιτύχει λειτουργικότητα που αντιστοιχεί σε επενδύσεις κεφαλαίου της τάξης των $3,000,000 (US) κατ’ εκτίμηση.


Οι συστοιχίες αποθήκευσης της Dell προσφέρουν υψηλότερη απόδοση, ευέλικτη δομή

Keywords
Τυχαία Θέματα