Νέα σειρά φούρνων μικροκυμάτων

Τέσσερα νέα μοντέλα φούρνων μικροκυμάτων με πλούσια χαρακτηριστικά, μίνιμαλ σχεδιασμό και εντυπωσιακά χρώματα ανακοίνωσε η LG Electronics.


Η LG Electronics εμπλουτίζει τη σειρά οικιακών συσκευών της με τους νέους φούρνους μικροκυμάτων Grill και Solo. Η νέα

σειρά περιλαμβάνει τα μοντέλα MB3942U, MH6382B, MS2042D και MS2342D, τα οποία διαθέτουν εύχρηστες λειτουργίες, ώστε το φαγητό να διατηρεί όλες τις θρεπτικές του ουσίες, ενώ παράλληλα να σερβίρεται ζουμερό εσωτερικά και τραγανό εξωτερικά.


Τα νέα μοντέλα είναι εφοδιασμένα με την τεχνολογία Quartz Heater που προσφέρει νόστιμο και υγιεινό μαγείρεμα καθώς και πολλά προεπιλεγμένα προγράμματα για το μαγείρεμα, το ζέσταμα και το ξεπάγωμα, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να ρυθμίσει με ακρίβεια τη σωστή και υγιεινή προετοιμασία του φαγητού. Όλη η νέα σειρά διαθέτει πέντε διαφορετικές κλίμακες διαβάθμισης της ισχύος των μικροκυμάτων, ενώ η χωρητικότητα τους κυμαίνεται από 19 έως 23 λίτρα. Επιπλέον, με το κλείδωμα του φούρνου για τα παιδιά, η LG αποδεικνύει την πίστη της στον τομέα της ασφάλειας των προϊόντων της, συμπεριλαμβάνοντας τεχνικά χαρακτηριστικά που είναι ασφαλή για όλα τα μέλη της οικογένειας.


Με την ειδική επίστρωση στον εσωτερικό χώρο ο καθαρισμός του γίνεται ιδιαίτερα γρήγορα και εύκολα, ώστε να διευκολύνει τον χρήστη στην καθημερινότητά του.


Keywords
Τυχαία Θέματα