Νέα προσφορά Media Markt

Η Media Markt προσκαλεί τους καταναλωτές αποκτήσουν προϊόντα με 36 άτοκες δόσεις.


Η Media Markt πραγματοποιεί μια νέα άκρως δελεαστική προσφορά για όσους θέλουν να ανανεώσουν τον οικιακό τους εξοπλισμό με τη συσκευή

της αρεσκείας τους. Με το μήνυμα «Ο Τζάμπας δεν είναι στόκος», η Media Markt προτρέπει το καταναλωτικό κοινό να πραγματοποιήσει τις αγορές του, χωρίς επιβάρυνση τόκων, υπενθυμίζοντας με πρωτότυπο και χιουμοριστικό τρόπο ότι τα καταστήματα της αλυσίδας αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για τον καταναλωτή που θέλει να κάνει έξυπνες αγορές.


Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη πρόταση αγοράς της Media Markt αφορά όλο το φάσμα λευκών συσκευών και κλιματιστικών αξίας 299€ και άνω. Η προσφορά ισχύει για αγορές που θα γίνουν με χρήση πιστωτικής κάρτας, ενώ ο καταναλωτής θα έχει τη δυνατότητα εξόφλησης των αγορών του σε 36 άτοκες δόσεις. Η μοναδική αυτή προσφορά ισχύει από τις 5 έως και τις 7 Απριλίου.


Όσοι επιθυμούν να επωφεληθούν από τη σημαντική αυτή ευκαιρία μπορούν να επισκεφτούν ένα από τα 10 συνολικά καταστήματα της Media Markt σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα, όπου έχοντας στη διάθεσή τους μια τεράστια ποικιλία προϊόντων σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές θα μπορέσουν να επιλέξουν τη συσκευή που ανταποκρίνεται περισσότερο στις ανάγκες τους και στις επιθυμίες τους.


Keywords
Τυχαία Θέματα