Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Ετοιμάστε το τέλειο ραντεβού με «βοηθώ» την LG

Η αντίστροφη μέτρηση για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έχει αρχίσει και η LG Electronics (LG) θα σας βοηθήσει να την οργανώσετε σωστά!

Με σύμμαχο όλα τα καινοτόμα προϊόντα της, μπορείτε να σχεδιάσετε και να απολαύσετε το τέλειο ραντεβού, όπως ακριβώς το έχετε φανταστεί. Εάν αποζητάτε ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας, αρκεί να αφεθείτε στη μαγεία

της LG και να εμπιστευτείτε τις εκπληκτικές δυνατότητες της υψηλής τεχνολογίας που διαθέτει, για ρομαντισμό υψηλής ανάλυσης και Dolby surround εμπειρίες!

Έτοιμοι να ζητήσετε μια αξέχαστη 14η Φεβρουαρίου;

Όλα ξεκινάνε από το τέλειο outfit, για να είστε πρωταγωνιστές της βραδιάς. Χάρη στο LG Styler το καινοτόμο σύστημα φροντίδας ρούχων με ατμό, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να έχετε το αγαπημένο σας σύνολο έτοιμο για την ημέρα των ερωτευμένων. Με το πάτημα ενός κουμπιού οι ζάρες απομακρύνονται γρήγορα και αποτελεσματικά, ενώ το καθαρό νερό και η κινούμενη κρεμάστρα που συνδυάζει το σύστημα TrueSteam™, μειώνουν τα αλλεργιογόνα και τις οσμές. Αυτό ακριβώς που χρειάζονται τα ρούχα σας, κοστούμια, φορέματα και παλτό για να φρεσκαριστούν και να είναι στην εντέλεια, όπως και το ραντεβού σας! Και για το αγαπημένο σας παντελόνι που αποτελεί απαραίτητο κομμάτι για το τέλειο ραντεβού, η πρέσα παντελονιού στην πόρτα της συσκευής προσφέρει τέλεια τσάκιση και λιγότερες ζάρες. Επιπλέον, χάρη στον εξωτερικό καθρέφτη που διαθέτει, μπορείτε να κάνετε τις δοκιμές σας και να αποφασίσετε ποια είναι πραγματικά η εντυπωσιακότερη εμφάνιση για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Προτιμάτε τη ζεστασιά του σπιτιού σας και το συντροφικό χουχούλιασμα;

Ένας από τους ιδανικότερους τρόπους να γιορτάσετε τη συντροφικότητα και την αγάπη είναι είτε να καταλήξετε μετά την έξοδο της βραδιάς στη θαλπωρή του σπιτιού ή ακόμα και να επιλέξετε απευθείας το σπιτικό χουχούλιασμα. Γι’ αυτό και η LG σας εγγυάται την πιο ζεστή ατμόσφαιρα για τις πιο ρομαντικές στιγμές σας. Η σειρά κλιματιστικών της LG, διαθέτοντας την καινοτόμο τεχνολογία DUAL Inverter Compressor™, έχει σχεδιαστεί να προσφέρει γρήγορη και αξιόπιστη θέρμανση, ενώ η αθόρυβη λειτουργία τους, διασφαλίζει ότι τίποτα δε θα σταθεί εμπόδιο στις πιο ρομαντικές στιγμές όπως τις έχετε φανταστεί για την 14η Φλεβάρη. 

Extra tip: Θέστε το κλιματιστικό σε λειτουργία πριν φτάσετε καν στο σπίτι μέσω της εφαρμογής LG ThinQ™.Με ένα απλό πάτημα του κουμπιού, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε την τέλεια θερμοκρασία μέσω smartphone, εξασφαλίζοντας ότι το σπίτι σας θα γίνει γρήγορα και εύκολα ο ζεστός ατμοσφαιρικός χώρος που ονειρεύεστε, και θα σας υποδεχθεί να ζήσετε την πιο ξεχωριστή βραδιά των Ερωτευμένων!

Σας αρέσει να μοιράζεστε ρομαντικές στιγμές παρακολουθώντας τις αγαπημένες σας ταινίες;

Οι τηλεοράσεις της LG εγγυώνται να κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά σε εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο, με την προβολή της αγαπημένης σας ρομαντικής ταινίας. Η ιδανική επιλογή τηλεόρασης για μια τόσο ξεχωριστή βραδιά δεν είναι άλλη από την LG NANO816. Με τα εκπληκτικά features της, Pure Color και FILMMAKER MODE™ οι ταινίες προβάλλονται χωρίς καμία προσαρμογή στην υφή ή σε άλλες οπτικές ρυθμίσεις της, ενώ με το HDR 10 Pro η εικόνα παραμένει ζωντανή από την αρχή μέχρι το τέλος μεταφέροντας την μαγεία του κινηματογράφου στο σπίτι σας. Ταυτόχρονα, τα γνήσια χρώματα που παράγει ο επεξεργαστής α5 GEN5 AI 4K και η αναβαθμισμένη ποιότητα του αρχικού περιεχομένου σε συνδυασμό με το AI Brightness Control που προσαρμόζει έξυπνα κι αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης σύμφωνα με τον φωτισμό του περιβάλλοντος, σας μεταφέρουν μαγικά στο επίκεντρο της δράσης. Σ’ αυτό συμβάλλει και ο βελτιωμένος καθηλωτικός ήχος, μέσω των αλγορίθμων “deep learning AI” του AI Sound Pro που μετατρέπουν 2 κανάλια ήχου σε εικονικό ήχο surround 5.1.2, καθώς το ΑΙ Sound Pro προσαρμόζει τις ρυθμίσεις του ήχου σύμφωνα με το είδος της ταινίας που παρακολουθείτε. Επιπλέον χάρη στη Real 4K ανάλυση της τηλεόρασης με την τεχνολογία Nanocell, η απόδοση των χρωμάτων είναι εκπληκτική, με αποτέλεσμα μια ακόμα πιο ζωηρή και ρεαλιστική εικόνα. Είστε παραπάνω από έτοιμοι να ζήσετε μοναδικές κινηματογραφικές στιγμές, παρέα με το ταίρι σας και την LG NANO!

Ή μήπως είστε λάτρεις του Dolby surround ήχου και των μουσικών απολαύσεων;

Το LG Sound bar S60Q με ήχο 2.1 καναλιών, ισχύ 300W και ασύρματο subwoofer, είναι η τέλεια συσκευή για το τέλειο ραντεβού σας, χαρίζοντας τη δυνατότητα απόλαυσης των αγαπημένων σας ταινιών με ήχο surround. Με τη βοήθεια του Dolby Atmos® (Virtual) τα δεδομένα του ήχου αλλάζουν και το LG Sound Bar προσφέρει ήχο κορυφαίου επιπέδου. Ο AI επεξεργαστής της LG TV προσφέρει αναβαθμισμένο ήχο και το Sound bar γίνεται το τέλειο ταίρι της, με τη λειτουργία TV Sound Mode Share (κοινή χρήση λειτουργίας ήχου τηλεόρασης), η οποία χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή ήχου της LG TV για να προσφέρει καθαρότερο και καλύτερο ήχο. Για ανάλυση χωρίς απώλειες τόσο στην ποιότητα όσο και την απόδοση, το S60Q περιλαμβάνει HDR και Dolby Vision™, επιτυγχάνει μια ολοκληρωμένη οπτικοακουστική 4Κ εμπειρία στην τηλεόραση που θα ταξιδέψει εσάς και ταίρι σας και θα απογειώσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.  

Τέλος, εκτός από την βέλτιστη οπτικοακουστική εμπειρία που προσφέρει, με το LG Sound bar S60Q μπορείτε να ακούσετε και την αγαπημένη σας ρομαντική playlist. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να συνδέσετε το sound bar μέσω Bluetooth® και είστε πανέτοιμοι να χαθείτε στον κρυστάλλινο ήχο του και στην μαγεία της μουσικής που προτιμάτε, απογειώνοντας και μουσικά την εμπειρία ψυχαγωγίας για εσάς και τη συντροφιά σας. 

Αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πως είναι πάντα δίπλα σας, η LG Electronics (LG) με την ευρεία ποικιλία των προϊόντων της θα σας κάνει να λάμψετε και το ραντεβού σας να ξεχωρίσει! 

Keywords
Τυχαία Θέματα