Πανευρωπαϊκή έρευνα για… ερωτευμένους και πώς η τεχνολογία του HUAWEI WATCH GT3 τους φέρνει πιο κοντά!

Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η HUAWEI μελετά τα «θέλω» των σύγχρονων ζευγαριών και βρίσκει τρόπους για να τα ικανοποιήσει με καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις, όπως οι εκδόσεις Elite και Gold του HUAWEI WATCH GT3.

Σύμφωνα με πρόσφατη πανευρωπαϊκή έρευνα της HUAWEI,

τα σημερινά ζευγάρια αποφεύγουν το παραδοσιακό «δείπνο και μια ταινία» και τάσσονται υπέρ των πιο ουσιαστικών δραστηριοτήτων και κοινών εμπειριών. Η έρευνα, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 2.500 άτομα, αποκάλυψε πώς αλλάζουν οι συνήθειες των σύγχρονων ζευγαριών για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και τα πορίσματα ενδέχεται να… σοκάρουν τους πιο παραδοσιακούς!

Δύο στους τρεις πλήττουν με τα κοινότοπα ραντεβού

Σχεδόν τα δύο τρίτα (64%) των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι «βαριούνται τα παραδοσιακά ραντεβού και αναζητούν πιο συναρπαστικές εμπειρίες» με τους συντρόφους τους. Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο μεταξύ των νεότερων ζευγαριών, με το 71% των ατόμων ηλικίας 26-35 ετών να αναφέρουν ότι βαριούνται τα παραδοσιακά ραντεβού.

Από τα λουλούδια και τις σοκολάτες στις outdoor δραστηριότητες

Το 69% των ερωτηθέντων δήλωσε πως για το ιδανικό ραντεβού, θα προτιμούσε μια κοινή εμπειρία, όπως μια υπαίθρια δραστηριότητα ή ένα μάθημα μιας νέας δεξιότητας, για να αποκτήσουν περισσότερες κοινές αναφορές. Πράγματι, πάνω από τα δύο τρίτα (67%) των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι ήδη έχουν δοκιμάσει πιο δημιουργικές δραστηριότητες, όπως ένα μάθημα μαγειρικής,  την επίσκεψη σε ένα escape room ή ένα θεματικό πάρκο, μια καθηλωτική θεατρική εμπειρία . Σχεδόν τα τρία τέταρτα (73%) ανέφεραν ότι είχαν επιλέξει μαζί αθλητικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης ομαδικής γυμναστικής, πεζοπορίας ή ακόμη και αναρρίχηση.

Οι κοινές εμπειρίες δένουν τα ζευγάρια

Η αλλαγή στις συνήθειες εορτασμού της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, προέκυψε από την επιθυμία ζευγαριών να δημιουργήσουν ανεξίτηλες αναμνήσεις μέσω κοινών εμπειριών, οι οποίες θα τους φέρουν πιο κοντά. Εννέα στους δέκα (88%), δήλωσαν ότι συμφώνησαν να μοιραστούν εμπειρίες που «θα τους φέρουν πιο κοντά με τον σύντροφό τους» και τα τρία τέταρτα (76%) δήλωσαν ότι θα προτιμούσαν ένα ραντεβού όπου μπορούν να μάθουν ή να βιώσουν κάτι νέο με το αγαπημένο τους πρόσωπο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα νεότερα ζευγάρια ηλικίας 26-35 ετών, σε ποσοστό 79%.

Ραντεβού σε… alternative στυλ!

Στο μέλλον, η συντριπτική πλειοψηφία των ζευγαριών (91%) σχεδιάζουν πιο εναλλακτικά ραντεβού και δημιουργικές κοινές εμπειρίες με τους συντρόφους τους, όταν βγαίνουν. Αυτό ισχύει τόσο για εκείνους που έχουν δοκιμάσει ήδη πιο εναλλακτικά ραντεβού και θέλουν να κάνουν περισσότερα τους επόμενους 12 μήνες, όσο και για εκείνους που δεν έχουν ακόμη ξεφύγει από τις παραδοσιακές συνήθειες. Πάνω από 8 στους 10 (84%) δήλωσαν ότι σχεδιάζουν να δοκιμάσουν νέες δραστηριότητες τους επόμενους 12 μήνες όταν βγαίνουν ραντεβού. Συγκεκριμένα, το 77% δήλωσε ως κορυφαία επιλογή τα ταξίδια,, το 50% προτιμά να ξεκινήσουν μαζί ένα καινούριο χόμπι, ενώ για το 42% τα μαθήματα φωτογραφίας αποτελούν κορυφαία επιλογή. Ο αθλητισμός ήταν η τέταρτη πιο δημοφιλής επιλογή, με πάνω από το ένα τρίτο (36%) να σχεδιάζει να ασχοληθεί με ένα άθλημα όταν βγαίνουν μαζί. Ωστόσο, τα ζευγάρια μπορεί να δυσκολεύονται στο να συμφωνήσουν ποιες δραστηριότητες θα κάνουν μαζί. Περισσότερες γυναίκες επέλεξαν τα ταξίδια, κατά 81%, έναντι 73% των ανδρών, ενώ οι άντρες ήταν πιο πρόθυμοι για τον αθλητισμό, κατά 43% έναντι 29% των γυναικών. Πάντως, η φωτογραφία αποτελεί μια κοινή προτίμηση (41%) τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες.

Στους δύο τρίτος δεν χωρεί, εκτός κι αν είναι η τεχνολογία!

Σύμφωνα με την έρευνα της HUAWEI, τα ζευγάρια θέλουν να δοκιμάσουν τη φωτογραφία ως νέο χόμπι το 2023, καθώς πολλοί ήδη απαθανατίζουν ρομαντικές στιγμές με φωτογραφίες και βίντεο. Το 74% δήλωσε ότι το κάνει ήδη όταν περνά χρόνο με το έτερο ήμισυ. Οι πρόθυμοι να ταξιδέψουν με το ταίρι τους (77%), θα εκτιμήσουν ιδιαιτέρως αρκετά προϊόντα τεχνολογίας της HUAWEI, ως τα ιδανικά αξεσουάρ. Μαζί, τα ζευγάρια μπορούν να τραβήξουν τις καλύτερες φωτογραφίες και βίντεο από την περιπλάνησή τους με το HUAWEI Mate 50 Pro, να παρακολουθούν τις δραστηριότητές τους με το HUAWEI WATCH GT 3. Παράλληλα, όταν θέλουν να χαλαρώσουν με μουσική, ηχητικά βιβλία ή podcast στο αεροπλάνο, το τρένο και την παραλία ή δίπλα στην πισίνα, τα true wireless ακουστικά HUAWEI FreeBuds 5i  είναι η ενδεδειγμένη επιλογή.

HUAWEI WATCH GT3: Ένα ρολόι, δύο εκδόσεις, άπειρες εμπειρίες

Μαζί με τα «συμβατικά» ραντεβού προς τη δύση τους βαδίζουν και τα συνηθισμένα δώρα. Αφήστε, λοιπόν, στην άκρη καρδούλες και σοκολατάκια και ρίξτε μια ματιά στην Gold και Elite έκδοση του HUAWEI WATCH GT3.

Για εκείνη, η Gold έκδοση υπογραμμίζει τη θηλυκότητά της με πρωταγωνιστή ένα μπρασελέ κόσμημα που αναδεικνύει το κομψότατο ρολόι διαμέτρου 42mm. Για εκείνον, η στιβαρή και… άτρωτη Elite έκδοση έρχεται με μεγαλύτερη διάμετρο (46mm)  και κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι.

Σε κάθε του εκδοχή, το HUAWEI WATCH GT3 είναι έτοιμο να σας συνοδεύσει σε κάθε σας κοινή υπαίθρια δραστηριότητα, καθώς υποστηρίζει πάνω από 100 λειτουργίες σπορ, συμπεριλαμβανομένων 18 επαγγελματικών λειτουργιών προπόνησης, για να αθλείστε παρέα. Το smartwatch της HUAWEI μετατρέπεται σε… σωματοφύλακα του συντρόφου σας, φροντίζοντας την υγεία όπου το φοράει, εποπτεύοντας καρδιακούς παλμούς, SpO2, επίπεδα στρες, θερμοκρασία δέρματος, εμμηνορροϊκό κύκλο και ποιότητα ύπνου. Και φυσικά, όπως κάθε HUAWEI συσκευή, το HUAWEI WATCH GT3 βρίσκεται πάντα ενεργό στο πλευρό σας με μπαταρία που χαρίζει αυτονομία 14 ημερών στην Elite έκδοση των 46mm και 7 ημερών στο Gold μοντέλο των 42mm. Φορτίστε το και φύγετε μαζί του για την άκρη του κόσμου με τον έρωτα της ζωής σας προς αναζήτηση νέων εμπειριών, λοιπόν!

HUAWEI – προσφορά για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Μη χάσετε τη ξεχωριστή  προσφορά της HUAWEI για την γιορτή των ερωτευμένων. Χαρίστε στο αγαπημένο σας πρόσωπο, το μοναδικό, κομψό και ανθεκτικό HUAWEI WATCH GT3, Gold ή Elite edition. Αποκτήστε τα έως τις 19 Φεβρουαρίου σε μοναδικές τιμές και χαρείτε τον έρωτά σας με τη βοήθεια της τεχνολογίας!

Τα HUAWEI smartwatches είναι συμβατά με iOS και Android κινητά τηλέφωνα.

Τις προσφορές της HUAWEI μπορείτε να τις βρείτε στο επίσημο δίκτυο συνεργατών, και πιο συγκεκριμένα, στα καταστήματα:

Γερμανός για εκείνον και εκείνηΚωτσόβολος για εκείνον και εκείνηPublic Group για εκείνον και εκείνηΠλαίσιο για εκείνον και εκείνη

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

The post Πανευρωπαϊκή έρευνα για… ερωτευμένους και πώς η τεχνολογία του HUAWEI WATCH GT3 τους φέρνει πιο κοντά! appeared first on allaboutandroid.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα