Η ΟΠΑΠ επιλέγει την GTech

Η ΟΠΑΠ ανακοινώνει την επιλογή της εταιρείας GTECH ως πάροχο για την επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας στον χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος.


Η επιλογή της GTECH προκύπτει μετά από κλειστή διαδικασία spec, στην οποία συμμετείχαν συνολικά πέντε (5) διεθνείς εταιρείες. Η ΟΠΑΠ

Α.Ε. προχώρησε στη διεξαγωγή της συγκεκριμένης διαδικασίας με στόχο την επιλογή στρατηγικού συνεργάτη στο διαδικτυακό στοίχημα (online betting) και η συνεργασία ανάμεσα στις δύο εταιρείες θα επικεντρωθεί αρχικά στο αθλητικό διαδικτυακό στοίχημα (online sports betting).


Η GTECH αποτελεί κορυφαία διεθνώς εταιρεία στην ανάπτυξη πλατφόρμας διαδικτυακού στοιχήματος και επελέγη καθώς πληροί επιτυχώς τα κριτήρια που είχαν τεθεί από την Διοίκηση της ΟΠΑΠ Α.Ε.


H εξέλιξη αυτή αποτελεί σημαντικό σταθμό στην ιστορία της ΟΠΑΠ, καθώς η εταιρεία εισέρχεται στην αγορά υπηρεσιών iGaming, οι οποίες αναμένεται να αποτελέσουν έναν από τους κυριότερους παράγοντες που θα συμβάλουν στην μελλοντική της ανάπτυξη, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα παιχνίδια επίγειου στοιχηματισμού και τη διευρυνόμενη συνεργασία της ΟΠΑΠ με το δίκτυο των πρακτόρων της.


Keywords
Τυχαία Θέματα