Η νέα υπηρεσία Orbi

H SingularLogic παρουσιάζει την υπηρεσία ORBI, η οποία αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης επαφών, χρόνου, εργασιών και οικονομικών ελεύθερων επαγγελματιών.


Το ORBI διατίθεται ως Cloud / SaaS (Software as a Service) υπηρεσία μέσω Internet και δίνει τη δυνατότητα στους ελεύθερους επαγγελματίες να το χρησιμοποιούν από όπου κι αν βρίσκονται, μέσα από ένα ευχάριστο και εύχρηστο περιβάλλον. Το μόνο που χρειάζεται

είναι πρόσβαση στο Internet από οποιαδήποτε συσκευή διαθέτουν (desktop, laptop, netbook, tablet ή κινητό) και θα έχουν κάθε στιγμή, με απόλυτη ασφάλεια, τα δεδομένα τους διαθέσιμα.


Αναλυτικότερα η νέα υπηρεσία επιτρέπει στους ελεύθερους επαγγελματίες να οργανώνουν και να διαχειρίζονται:
- Τις επαφές τους, απ’ όπου κι αν αυτές προέρχονται (κινητά, e-mail, organizer), μέσω της συγκέντρωσης και οργάνωσής τους σε κατηγορίες, δίνοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα επισύναψης χρήσιμων αρχείων ανά επαφή.
- Το ημερολόγιό τους, με δυνατότητα αναλυτικού προγραμματισμού της ημέρας, των εκκρεμοτήτων, των ραντεβού και των οικονομικών τους με βάση μια έξυπνη ατζέντα.
- Τις εκκρεμότητές τους (To-Do), για απλές, μεμονωμένες δουλειές με μικρή πολυπλοκότητα, μέσω δυνατοτήτων χρονοπρογραμματισμού τους και προβολή τους στο ημερολόγιο, την ατζέντα ή την αρχική σελίδα.
- Τα έργα τους, οργανώνοντάς τα σε επιμέρους εργασίες, με δυνατότητες παρακολούθησης των συναντήσεων, των οικονομικών συναλλαγών, και των υπενθυμίσεων ανά έργο.
- Τα οικονομικά τους, με δυνατότητες ελέγχου όλων των λογαριασμών και των υπολοίπων τους, παρακολούθησης των αγορών, πωλήσεων, πληρωμών και εισπράξεων, διαχείρισης επιταγών και ελέγχου της ρευστότητας σήμερα και στο άμεσο μέλλον.


Το ORBI είναι μια συνδρομητική υπηρεσία, όπου οι συνδρομές ακολουθούν ευέλικτη πολιτική τιμών, βάσει τoυ αριθμού των πελατών με τους οποίους πραγματοποιούνται οικονομικές συναλλαγές κάθε μήνα. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα στους ελεύθερους επαγγελματίες να ρυθμίσουν τη συνδρομή τους, σε πρώτη φάση Δωρεάν και στη συνέχεια σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες της δουλειάς τους.


Σήμερα περισσότερες από 40.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μεγάλοι Ιδιωτικοί και Δημόσιοι Οργανισμοί εμπιστεύονται και αναγνωρίζουν τη SingularLogic ως έναν από τους πιο αξιόπιστους συνεργάτες υλοποίησης εφαρμογών, έργων και υπηρεσιών πληροφορικής.


Keywords
Τυχαία Θέματα