Η RIM παρουσιάζει το νέο BlackBerry 7.1 OS

Ένα ευρύ φάσμα βελτιώσεων λογισμικού περιμένουν τους πελάτες του BlackBerry 7 smartphone στo φετινό Consumer Electronics Show (CES 2012).

Η Research In Motion (RIM) παρουσιάζει το νέο BlackBerry® 7.1 OS καθώς και τις αναβαθμίσεις των εφαρμογών του BBM™ (BlackBerry® Messenger), BlackBerry® Traffic™ και BlackBerry® Travel™. Το νέο λειτουργικό σύστημα και οι αναβαθμίσεις των εφαρμογών κάνουν την αποτύπωση και την ανταλλαγή δεδομένων ακόμα πιο εύκολη.
Το BlackBerry

7.1 ξεκίνησε να διανέμεται ανά τον κόσμο αυτήν την εβδομάδα. Οι νέες εκδόσεις των BBM, BlackBerry Traffic και BlackBerry Travel είναι ήδη διαθέσιμες από το BlackBerry® App World™.


«Το BlackBerry 7 ανέπτυξε μια επόμενης γενιάς πλατφόρμα για τους πελάτες μας ανά τον κόσμο, και το ευρύ φάσμα των αναβαθμίσεων που ανακοινώθηκαν αυτήν την εβδομάδα αξιοποιούν αυτά τα πλεονεκτήματα για να βελτιώσουν περαιτέρω την εμπειρία της κινητής τηλεφωνίας και να κάνουν τη ζωή ευκολότερη, από την διαχείριση καθημερινών εργασιών μέχρι το σχεδιασμό μεγάλων περιπετειών» δήλωσε ο Mike Lazaridis, President και Co-CEO της Research In Motion.


Η ζωή είναι καλύτερο να μοιράζεται
Το BlackBerry 7.1 OS ενσωματώνει ένα νέο χαρακτηριστικό με το όνομα BlackBerry® Tag, το οποίο μπορεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες του BlackBerry μοιράζονται πληροφορίες και δεδομένα. Απλώς ακουμπώντας ένα BlackBerry® smartphone με τεχνολογία NFC με ένα άλλο BlackBerry® smartphone με τεχνολογία NFC, οι χρήστες μπορούν να κάνουν τη μεταφορά δεδομένων πιο εύκολη. Μπορούν άμεσα να προσκαλέσουν κάποιο φίλο στο ΒΒΜ, να ανταλλάξουν πληροφορίες καταλόγου, αρχεία, URLs, φωτογραφίες και άλλα multimedia αρχεία, ενώ μπορούν ακόμα να συνδυάσουν το BlackBerry smartphone τους με μια συσκευή Bluetooth® NFC τεχνολογίας.


Η υποστήριξη για το BlackBerry Tag αποτελεί μόνο μία από τη σειρά αναβαθμίσεων της εφαρμογής BBM (έκδοση 6.1) που κυκλοφόρησαν αυτήν την εβδομάδα. Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά επιτρέπουν στους χρήστες να εξατομικεύσουν ακόμα περισσότερο την εμπειρία τους, με την υποστήριξη κινούμενων avatars (animated GIF’s), με μια σειρά από νέα και χαρούμενα emoticons για να εμπλουτίσουν τις συζητήσεις και με τη δυνατότητα επιλογής χρώματος στα παράθυρα συνομιλιών. Ακόμα, η νέα εφαρμογή ΒΒΜ επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιήσουν στο προφίλ τους προσωπικά μηνύματα μέχρι 160 χαρακτήρων, πάνω από το διπλάσιο μέγεθος που υποστηριζόταν σε παλαιότερες εκδόσεις. Οι χρήστες έχουν τώρα τη δυνατότητα προσθήκης νέας φωτογραφίας προφίλ χρησιμοποιώντας απευθείας την κάμερα της συσκευής, επιλέγοντας το «Set as BBM Display Picture» από το μενού.


Κάντε το πραγματικότητα
Με το BlackBerry 7.1, οι χρήστες μπορούν να είναι δραστήριοι από οπουδήποτε. Μπορούν τώρα να μετατρέψουν το BlackBerry smartphone τους σε ένα κινητό hotspot, το οποίο μπορεί να υποστηρίξει έως και 5 Wi-Fi®συσκευές, συμπεριλαμβ

Keywords
Τυχαία Θέματα