Retro-Bit Retro Duo Portable για NES και SNES

Ήρθε η ώρα να βγάλεις τα παιχνίδια του SNES –και όχι μόνο– απ’ το πατάρι.

Η εταιρεία Retro-Bit πιστεύει ότι ήρθε η ώρα να ξεσκονίσεις τις παλιές σου κασέτες SNES και NES, για να τις χρησιμοποιήσεις στην ολοκαίνουρια φορητή της παιχνιδομηχανή ονόματι Retro Duo Portable. Το, μάλλον ογκώδες, Retro

Duo Portable διαθέτει οθόνη 3,5 ιντσών (μπορεί να συνδεθεί και στην TV) και –σε αντίθεση με ότι είχες συνηθίσει απ’ τις φορητές παιχνιδομηχανές μέχρι σήμερα– στην πίσω του πλευρά φιλοξενείται υποδοχή για κασέτες SNES κανονικού μεγέθους.

Συνολικά, δείχνει λιγάκι περίεργο, αλλά με $90 θα μπορείς να παίζεις τους αγαπημένους σου 16-bit τίτλους στην αυθεντική έκδοσή τους, ενώ η εταιρεία υπόσχεται άκρως ικανοποιητική αυτονομία έξι έως οκτώ ωρών. Αν πάλι θέλεις να παίξεις παιχνίδια NES ή Sega Genesis (λέγε με και Mega Drive), δεν έχεις παρά να χρησιμοποιήσεις τους ειδικούς αντάπτορες RetroPort και RetroGen αντίστοιχα, όμως όπως μπορείς να διαπιστώσεις απ’ την πιο πάνω φωτογραφία, το ύψος της κασέτας αυξάνεται αισθητά. Το Retro Duo Portable αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2012 –καλώς εχόντων των πραγμάτων θα το δούμε και σε ευρωπαϊκά εδάφη.

Keywords
Τυχαία Θέματα