Η Philips: Νέα σειρά Smart TV και Android ηχεία

Η Philips παρουσίασε νέα προϊόντα Smart TV και νέα ηχεία Android που θα εντυπωσιάσουν με την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά τουςΩς ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στον τομέα των συνδεδεμένων τηλεοράσεων, η Philips
επαυξάνει την επιτυχία της να είναι μια από τις πρώτες εταιρίες που εισήγαγε τις υπηρεσίες internet στις τηλεοράσεις και εξέλιξε αυτή την τεχνολογία σε ένα ολοκληρωμένο, δικτυωμένο και απλό σύστημα – το Smart TV. Η Philips δείχνει ότι οι τηλεοράσεις μπορούν να είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό μονόδρομο κανάλι τηλεοπτικών σειρών και ταινιών. Με ένα από τα πλέον ολοκληρωμένα διαθέσιμα πακέτα Smart TV, η φετινή σειρά τηλεοράσεων της Philips μετατρέπεται σε μια πύλη πολυμέσων με εξαιρετικές δυνατότητες σύνδεσης με online περιεχόμενο. Κάντε streaming μουσικών κομματιών, φωτογραφιών και βίντεο από το tablet, smart phone ή φορητό υπολογιστή σας και αποθηκεύετε προγράμματα και ταινίες στο σκληρό σας δίσκο όποτε θέλετε.
Βασισμένη στις τέσσερις επιλογές SimplyShare, Control, Net TV και Program, η τεχνολογία Smart TV της Philips είναι τώρα διαθέσιμη σε όλες τις σειρές τηλεοράσεων Philips του 2011 6000, 7000, 8000, 9000 και Cinema 21:9 Platinum και Gold και στις δικτυωμένες τηλεοράσεις Philips που έχουν κυκλοφορήσει το 2009 και το 2010. Με το Smart TV μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση σε ένα πλούσιο σύνολο online εφαρμογών. Αυτές σας συνδέουν με online καταστήματα Video on Demand για άμεσες βραδιές ταινιών, σας δίνουν τη δυνατότητα να μοιράζεστε τις εμπειρίες σας με την οικογένεια και τους φίλους σας μέσω του Facebook και του Twitter, σας επιτρέπουν να ελέγχετε την τηλεόρασή σας κάνοντας χρήση της εφαρμογής Philips MyRemote από το smart phone ή του tablet σας και σας βοηθούν να διαχειρίζεστε το περιεχόμενό σας όπως εσείς θέλετε.
Η Philips θα παρουσιάσει τη νέα αρχική οθόνη Smart TV σε όλα τα δικτυωμένα προϊόντα της. Αυτή η αρχική οθόνη σας επιτρέπει να έχετε όλες τις πηγές αγαπημένου σας περιεχομένου Smart TV σε ένα εύκολο σημείο πρόσβασης.
Θα έχετε τη δυνατότητα να εμφανίζετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές, τον τοπικό καιρό, μια λειτουργία αναζήτησης και προτάσεις για το περιεχόμενο, όλα σε μια σελίδα και ταυτόχρονα να παρακολουθείτε το πρόγραμμα που επιλέγετε χρησιμοποιώντας τη λειτουργία picture-in-picture (εικόνα εντός εικόνας). Το επάνω δεξιό τμήμα θα εμφανίζει προσωποποιημένες προτάσεις για ταινίες ή catch-up TV (παρακολούθηση με καθυστέρηση) με βάση το προσωπικό σας προφίλ και τη χρήση, τις τελευταίες εφαρμογές και πληροφορίες για τα προγράμματα.
Net TV: Acetrax, Youtube Leanback, Video on Demand σε 3D, Πληρωμές Smart TV και πολύ περισσότερο περιεχόμενοΟι τηλεοράσεις Philips Smart TV σας προσφέρουν έναν εξυπνότερο τρόπο επιλογής του προγράμματος ή της ταινίας που θέλετε να παρακολουθήσετε όπως και του χρόνου που θέλετε να την παρακολουθήσετε. Όλες οι τηλεοράσεις Philips Smart TV διαθέτουν τη Net TV, μια διαδραστική on-screen πλατφόρμα για την επιλ
Keywords
Τυχαία Θέματα