Ο James Galbraith στο SAP World Tour 2011

Η SAP Hellas και οι συνεργάτες της διοργανώνουν το SAP World Tour 2011, ένα από τα κορυφαία ετήσια συνέδρια επιχειρησιακής τεχνολογίας στην ΕλλάδαΤο SAP World Tour 2011 θα επικεντρωθεί στην αξία και το ρόλο της τεχνολογίας και της καινοτομίας στη διασφάλιση μιας ανταγωνιστικής και βιώσιμης οικονομίας. Στο φετινό συνέδριο, η SAP Hellas έχει την τιμή να φιλοξενεί τον παγκοσμίου φήμης οικονομολόγο
James Galbraith, Καθηγητή Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Texas και ειδικό σε θέματα που αφορούν στη σύνδεση της Τεχνολογίας με την επιχειρηματική δραστηριότητα και την Οικονομία ευρύτερα.
Στο πλαίσιο της ομιλίας του “Technology and Finance: Thoughts on the Future of Greece and Elsewhere”, o κύριος Galbraith θα εκθέσει τις δικές του απόψεις για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, καθώς και τις προεκτάσεις της τρέχουσας ύφεσης στην Ευρωπαϊκή και παγκόσμια οικονομία. Επίσης, θα επικεντρωθεί σε ζητήματα διαχείρισης και μέτρησης της επιχειρηματικής αποδοτικότητας και ιδιαίτερα στη μεγιστοποίηση της απόδοσης των επενδύσεων. Παράλληλα, θα αναδείξει την κρισιμότητα της καινοτομίας και των τεχνολογιών αιχμής για τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων και της Οικονομίας.
Ο James Galbraith είναι πτυχιούχος των Πανεπιστημίων Harvard και Cambridge, ενώ κατέχει διδακτορικό τίτλο στην Οικονομική Επιστήμη από το Πανεπιστήμιο Yale. Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα, διαθέτει πλούσιο συγγραφικό έργο, στο οποίο περιλαμβάνονται – μεταξύ άλλων – τα βιβλία “Unbearable Cost: Bush, Greenspan and the Economics of Empire” και “Balancing Acts: Technology, Finance and the American Dream”.
Το SAP World Tour 2011 διοργανώνεται με την πολύτιμη συνεισφορά των χορηγών-συνεργατών της εταιρείας: ΙΒΜ, Real Consulting, Singular Logic, D.D. Synergy, Τeka Systems, Relational, ELSOP, Step One, Assertive και Mobylla. Στο συνέδριο συμμετέχει ως υποστηρικτής και η Ελληνική Εταιρεία Logistics. Χορηγοί επικοινωνίας είναι η εφημερίδα Το Βήμα, το περιοδικό Netweek και το newsletter Net Fax.
Keywords
Τυχαία Θέματα