Η LG παρουσιάζει την Gallery OLED TV

Η LG Electronics θα παρουσιάσει, για πρώτη φορά στην έκθεση IFA 2013 στο Βερολίνο, την GALLERY OLED TV (μοντέλο 55EA8800), την τελευταία καινοτομία στη σειρά τηλεοράσεων επόμενης γενιάς, τεχνολογίας OLED.


Το νέο μοντέλο, εξοπλισμένο με ένα λιτό πλαίσιο, ενσωματώνει τα ισχυρά και πολύ διακριτικά ηχεία τύπου Canvas της LG.

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός και οι εντυπωσιακές ηχητικές δυνατότητες της GALLERY OLED TV έρχονται να συμπληρώσουν ιδανικά τη σειρά των OLED TV της LG, η οποία παραμένει πρώτη στη συγκεκριμένη κατηγορία της αγοράς. Η GALLERY OLED TV είναι η πρώτη OLED TV που προσφέρει δυνατότητα επιτοίχιας ανάρτησης και υπογραμμίζει εμφατικά την υπεροχή της LG, τόσο από πλευράς τεχνολογίας, όσο και από πλευράς σχεδιασμού συσκευών TV.


«Η GALLERY OLED TV της LG συνδυάζει ιδανικά τη διακριτική ομορφιά, την απαράμιλλη ποιότητα εικόνας και τις εξαιρετικές ηχητικές επιδόσεις,» δηλώνει ο κ. Havis Kwon, πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην LG Electronics Home Entertainment Company. «Ταράζοντας τα νερά, το όμορφο και τεχνολογικά προηγμένο αυτό προϊόν αποτελεί σαφές παράδειγμα της ικανότητας μας να σκεπτόμαστε πέρα από τα συνηθισμένα και να προσφέρουμε στον καταναλωτή μια διαφορετική εμπειρία».


Κομψό πλαίσιο, νέα ηχεία τύπου Canvas
Όπως ένας πίνακας ανεκτίμητης αξίας, έτσι και η εντυπωσιακή οθόνη 55 ιντσών της 55EA8800 πλαισιώνεται από μία κομψή κορνίζα και καλύπτει ένα σύστημα ήχου 2.2 καναλιών, το οποίο βασίζεται στα νέα ηχεία, τύπου Canvas, της LG. Έξυπνα καμουφλαρισμένα πίσω από ένα μοντέρνο ύφασμα faux art, τα μετωπικά τοποθετημένα ηχεία Canvas, προσθέτουν στην εμπειρία θέασης ένα πλούσιο και μεστό ηχητικό πεδίο. Για να συμπληρώσει τον καλλιτεχνικό χαρακτήρα των μοναδικών αυτών συσκευών, η λειτουργία Gallery Mode δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να προβάλλει ψηφιακές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης από φημισμένους πίνακες καλλιτεχνών όπως ο Βαν Γκογκ και ο Γκογκέν. Με την ίδια λειτουργία (Gallery Mode), ο χρήστης μπορεί επίσης να δει σε slide show τις αγαπημένες του φωτογραφίες από το προσωπικό ή το οικογενειακό του άλμπουμ.


Απόλυτη Ποιότητα Εικόνας
Νωρίτερα το 2013, η LG κατάφερε να στρέψει επάνω της το βλέμμα των καταναλωτών, των μέσων ενημέρωσης και ολόκληρης της βιομηχανίας Οικιακής Ψυχαγωγίας, με την πρώτη εμπορική παρουσίαση δύο μοντέλων τεχνολογίας OLED, της 55 ιντσών OLED TV και της 55 ιντσών CURVED OLED TV. Οι πρωτοποριακές OLED TVs της LG, χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία WRGB που χρησιμοποιεί ένα επιπλέον sub-pixel για την αναπαραγωγή του λευκού, εγγυώνται ολοζώντανες εικόνες μέγιστης οξύτητας. Οι απίστευτα λεπτές και ελαφρές OLED TVs της LG προσφέρουν, επίσης, εντυπωσιακή ευρεία γωνία θέασης, χαρακτηριστικό που εγγυάται τέλεια εικόνα, ανεξαρτήτως της θέσης που βρίσκεται ο θεατής.


Η GALLERY OLED TV θα κυκλοφορήσει αυτό τον μήνα στη Γερμανία, ενώ στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμη και σε άλλες αγορές.


Οι επισκέπτες της φετινής IFA θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την εμπειρία της GALLERY OLED TV, στο περίπτερο της LG Electronics, στην αίθουσα 11.2 της Messe Berlin.


Keywords
Τυχαία Θέματα