«Έξυπνες» & Full HD οι οθόνες Philips E-Line

Οι νέες οθόνες Philips της σειράς E-Line φέρνουν τον κομψό σχεδιασμό στο… χώρο σας με εξαιρετικά γραφικά PLS LED και AH IPS με ζωντανά χρώματα και Full HD.

Ενισχύοντας τη δέσμευσή της για σχεδιασμό υπεροχής, η MMD, η κορυφαία εταιρία τεχνολογίας και brand license partner των Οθονών Philips, ανακοινώνει μία ανανεωμένη σειρά καταναλωτικών οθονών Η/Υ.

Με panel τεχνολογίας AH-IPS στην έκδοση των 23 ιντσών και panel PLS LED στις 24 και 27 ίντσες, οι τρεις νέες οθόνες της σειράς E-Line προσφέρουν ζωντανά, ρεαλιστικά χρώματα και ευρείας γωνίας θέαση, με κομψό σχεδιασμό για μία στυλάτη και φρέσκια παρουσία για κάθε χώρο.

Εκθαμβωτικός σχεδιασμός
Η τελευταία «σοδειά» οθονών της σειράς E-Line συνεχίζει την παράδοση του smart design που έχει καταστήσει τις καταναλωτικές αυτές οθόνες επιτυχημένες τα τελευταία χρόνια. Σχεδιασμένες με γυαλιστερό λευκό φινίρισμα και λεπτή, κομψή, μεταλλική βάση, οι 24 και 27 ιντσών οθόνες συμπληρώνουν τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Η 23 ιντσών οθόνη διατίθεται με γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα, ενώ διαθέτει γυαλί από τη μία άκρη μέχρι την άλλη και στενό περίγραμμα για άψογη εμφάνιση.

Για ακόμα πιο κομψή εμφάνιση, το εμπρόσθιο πλαίσιο κάθε μοντέλου είναι ελεύθερο από κουμπιά αφής: όλες οι οθόνες διαθέτουν ένα διακριτικά τοποθετημένο EasySelect πλήκτρο στο πίσω μέρος για γρήγορη προσαρμογή των ρυθμίσεών τους.

Σχολιάζοντας τις νέες οθόνες της σειράς E-Line, ο Artem Khomenko, Product Manager EMEA των Οθονών Philips, αναφέρει, «Όταν οι χρήστες επιλέγουν οθόνη για το χώρο που ζουν, η εμφάνιση έχει πραγματικά σημασία. Όσο προηγμένη και να είναι η τεχνολογία, η συνολική εμφάνιση πρέπει να συμπληρώνει τη διακόσμηση του σπιτιού. Αυτό σημαίνει έξυπνη, φρέσκια γραμμή και σίγουρα χωρίς πολλά καλώδια. Με clean look και γυαλιστερό φινίρισμα, οι οθόνες αυτές είναι σχεδιασμένες να συνδυάζουν την κομψότητα με τη φανταστική εμπειρία θέασης.»

Φοβερή ποιότητα εικόνας
Οι οθόνες των 24 και 27 ιντσών λειτουργούν με τεχνολογία PLS LED, ενώ το μοντέλο των 23 ιντσών διαθέτει panel AH-IPS. Και οι δύο τεχνολογίες προσφέρουν εκθαμβωτική εμπειρία θέασης, με υπερευρείες γωνίες θέασης 178 μοιρών, καθιστώντας δυνατή την παρακολούθηση της οθόνης ακόμα και από τα πλάγια. Η εικόνα είναι σταθερά ευκρινής και με ζωντανά χρώματα, κάνοντας τις οθόνες ιδανικές τόσο για φωτογραφίες, ταινίες ή περιήγηση στο διαδίκτυο, όσο και για επαγγελματικές εφαρμογές που απαιτούν πιστότητα χρωμάτων και σταθερή φωτεινότητα ανά πάσα στιγμή.

Σχετικά με τα χρώματα, οι δύο PLS οθόνες μπορούν να αναπαράγουν 82% της γκάμας χρωμάτων NTSC (εν αντιθέσει με το 72% που αναπαράγουν οι συμβατικές οθόνες), που σημαίνει ότι μπορούν να εμφανίσουν ευρύτερο φάσμα χρωμάτων για ακόμα πιο ρεαλιστικές εικόνες. Και οι τρεις οθόνες διαθέτουν ανάλυση 16:9 Full HD 1920 x 1080 για πλούσια λεπτομέρεια και αντίθεση και τεχνολογία Philips Flicker-free για εξαιρετικά σταθερή εικόνα που κρατά τα μάτια ξεκούραστα ακόμα και μετά από πολλές ώρες θέασης.

Για την ενίσχυση της ποιότητας εικόνας, οι οθόνες είναι εξοπλισμένες με τεχνολογίες Philips Smart εξαιρετικής απόδοσης απεικόνισης: το SmartContrast αναλύει το περιεχόμενο της οθόνης και προσαρμόζει αυτόματα την ένταση των χρωμάτων και του οπίσθιου φωτισμού για καλύτερες ψηφιακές εικόνες και video. Οι χρήστες μπορούν επίσης να ενεργοποιήσουν μια ειδική Economy λειτουργία για την ιδανική προβολή καθημερινών επαγγελματικών εφαρμογών και χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος. Το SmartImage Lite αναλύει επίσης το περιεχόμενο της οθόνης και ενισχύει δυναμικά την αντίθεση, τον κορεσμό των χρωμάτων και την ευκρίνεια της εικόνας για ασύγκριτη απόδοση προβολής – όλα σε πραγματικό χρόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Συνδεσιμότητα με smartphone
Όλο και περισσότεροι χρήστες καταγράφουν πλέον εικόνες και video στα smartphone τους. Ωστόσο η αναπαραγωγή στη μικροσκοπική τους οθόνη μειώνει την απόλαυση της θέασης. Με τις νέες οθόνες της σειράς E-Line, οι χρήστες μπορούν να συνδέουν τα κινητά τους τηλέφωνα ή άλλες συμβατές με MHL συσκευές μέσω ενός καλωδίου MHL και να βλέπουν τα HD video να ζωντανεύουν με πλήρη ψηφιακό ήχο στη μεγάλη οθόνη. Επιπλέον η φορητή συσκευή φορτίζεται ταυτόχρονα, ώστε να μην ξεμένει από μπαταρία κατά τη διάρκεια της προβολής.

Οι νέες Philips οθόνες 237E7QDSB, 246E7QDSW και 276E7QDSW θα είναι διαθέσιμες στα μεγαλύτερα καταστήματα ηλεκτρονικών στις αρχές Νοεμβρίου με τις παρακάτω ενδεικτικές τιμές: 237E7QDSB - €199, 246E7QDSW – €209 και 276E7QDSW – €289

Keywords
Τυχαία Θέματα