Η ΚΑΥΚΑΣ χορηγός στο «Layer One»

H ΚΑΥΚΑΣ και η Panduit συμμετείχαν ως Silver Sponsors στο συνέδριο «Layer One Greece 2015» που ενημέρωσε για τις τάσεις της βιομηχανίας ICT.

Για την ΚΑΥΚΑΣ οι ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο των ολοκληρωμένων ICT λύσεων, είναι άμεσα συνυφασμένες με το όραμα και τη στρατηγική της εταιρείας. Στα πλαίσια συνεχούς

επένδυσης ΙCΤ υποδομών, η ΚΑΥΚΑΣ μαζί με την Panduit συμμετείχαν ως Silver Sponsors στο συνέδριο “5th Data Infrastructures Networking & Services Conference”, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, στο Metropolitan Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο στην Αθήνα.

Στόχος του συγκεκριμένου συνεδρίου, είναι η συγκέντρωση των επαγγελματιών του κλάδου, η ενημέρωση αλλά και η ανταλλαγή πληροφοριών, που αφορούν στις τελευταίες τάσεις της βιομηχανίας ICT, οι οποίες διαφοροποιούν καταλυτικά τα νέα πρωτοποριακά πλαίσια της σύγχρονης ΙΤ υποδομής.

Από πλευράς της ΚΑΥΚΑΣ και της συνεργασίας της με την PANDUIT, παρουσιάστηκε η DCIM πλατφόρμα, ως προς την παροχή μία οικονομικά αποδοτικής, ενεργειακής και περιβαλλοντικής παρακολούθησης στα κέντρα δεδομένων. Επιπλέον αναλύθηκαν οι τάσεις και οι ανάγκες της αγοράς IT, για λύσεις υψηλών ταχυτήτων σε καλωδιακά συστήματα οπτικών ινών και χαλκού.

Τέλος δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στη σημασία και αναγκαιότητα της Φυσικής Υποδομής, η οποία παρέχει προστιθέμενη αξία σε κάθε εγκατάσταση, διασφαλίζοντας την αξιοπιστία, την ευελιξία και την ασφάλεια της, αλλά και μακροπρόθεσμα οφέλη στην ίδια την επιχείρηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα