Επιτυχημένη εκδήλωση της Devolo

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση της devolo, που δραστηριοποιείται στην παροχή προϊόντων δικτύωσης dLAN.


Στόχος της εκδήλωσης ήταν να παρουσιαστούν τόσο στους συνεργάτες, όσο και στους δημοσιογράφους, όλη η γκάμα των προϊόντων της εταιρείας, καθώς και οι τεχνολογικές δυνατότητες των συσκευών που διαθέτει η devolo στην ελληνική αγορά.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κος Πέτρος Κοντζίνος, γενικός διευθυντής της devolo

Ελλάδος παρουσίασε τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας powerline, ενώ εκ μέρους της devolo AG, o κος Martin Gebel, έκανε λεπτομερή αναφορά σε όλα τα προϊόντα.


Tα προϊόντα dLAN της devolo εκμεταλλεύονται την υφιστάμενη καλωδίωση ηλεκτρικού ρεύματος (μονοφασικό ή τριφασικό) για τη μεταφορά δεδομένων. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το υπάρχον καλώδιο ρεύματος σε ένα σπίτι ή σε μία επιχείρηση παρέχει διπλή λειτουργία και γίνεται προέκταση του καλωδίου δικτύου που συνδέει πλέον όλους τους υπολογιστές, αλλά και δικτυακής ικανότητας συσκευές (π.χ Smart TV, Media & Blu Ray Players) με το Internet ή μεταξύ τους σε ένα δίκτυο.


Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δουν τα πλεονεκτήματα της επαγγελματικής σειράς προϊόντων dLAN, μεταξύ άλλων και το dLAN 200 AVpro Wireless N, ένα επαναστατικό access point, ιδανικό για σύνδεση με φορητούς ή και desktop υπολογιστές για κάθε επαγγελματικό περιβάλλον χρήσης. Η ευελιξία της τεχνολογίας dLAN που επιτρέπει τη δικτύωση μέσα από το υφιστάμενο καλώδιο του ρεύματος καθιστά την τοποθέτηση εφικτή σε οποιοδήποτε σημείο του κτιρίου, ενώ σημεία χωρίς πρόσβαση εντάσσονται απλά και γρήγορα στο δίκτυο.


Επιπλέον, το dLAN 200 AVpro WPII, αποτελεί μία ακόμη λύση, ιδανικής για δικτύωσης σε επαγγελματικούς χώρους μέσα από την υφιστάμενη καλωδίωση ηλεκτρικού ρεύματος. Βασιζόμενος στο Standard HomePlug-AV μεταφέρει εικόνα και ήχο με ταχύτητες μέχρι και 200 Mbps μέσα από το καλώδιο του ρεύματος. Ο adapter διαθέτει ενσωματωμένη πρίζα για τη σύνδεση των συσκευών ή ενός πολύπριζου όπως και φίλτρο διαχωρισμού προτεραιοτήτων μεταφοράς δεδομένων (QoS). Τόσο το dLAN 200 AVpro WPII όσο και το dLAN 200 AVpro Wireless N διαθέτουν υποδομή για Kensington Lock για να μην υπάρχει κίνδυνος κλοπής. Όλα τα προϊόντα της σειράς business πωλούνται μόνο σε εξειδικευμένα καταστήματα, ενώ καλύπτονται από τριετή εγγύηση.


Να σημειώσουμε ότι η devolo διαθέτει πλήρη γκάμα προϊόντων τόσο για επαγγελματίες όσο και για οικιακούς χρήστες, που επιτρέπουν την κοινή χρήση HD videostreaming, εφαρμογές multimedia, καθώς και οικιακή δικτύωση υψηλής ποιότητας μέσα από το ηλεκτρικό ρεύμα. Οι λύσεις της επιτρέπουν τη δικτύωση του Internet με τους υπολογιστές, την τηλεόραση (smart TV), τις κονσόλες παιχνιδιού απλά και γρήγορα μέσα από το οικιακό ηλεκτρικό δίκτυο.


Τα προϊόντα της devolo διατίθενται μέσα από το εκτεταμένο

Keywords
Τυχαία Θέματα