HP Converged Cloud

Η HP παρουσιάζει το νέο χαρτοφυλάκιο HP Converged Cloud για ιδιωτικά και δημόσια cloud περιβάλλοντα.


Έχοντας αναπτυχθεί ειδικά για επιχειρήσεις, το χαρτοφυλάκιο HP Converged Cloud επεκτείνει τη δύναμη του cloud computing στις υποδομές, τις εφαρμογές και τις πληροφορίες, προσφέροντας:


· Επιλογή – Η ανοιχτή προσέγγιση της HP, η οποία

βασίζεται σε πρότυπα του κλάδου, υποστηρίζει διάφορες λύσεις διαχείρισης εικονικών μηχανών (hypervisors), λειτουργικά συστήματα και περιβάλλοντα ανάπτυξης, καθώς και ετερογενείς υποδομές, αλλά και ένα επεκτάσιμο οικοσύστημα συνεργατών.
· Σιγουριά – Το χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει λύσεις διαχείρισης και ασφάλειας για πληροφορίες, εφαρμογές και υποδομές.
· Συνέπεια – Εξασφαλίζεται μέσω μιας ενιαίας και κοινής αρχιτεκτονικής.


Στο χαρτοφυλάκιο HP Converged Cloud συνδυάζονται οι κορυφαίες οικογένειες λύσεων HP Converged Infrastructure, HP Converged Management and Security, Converged Information και η ενισχυμένη τεχνολογία OpenStack™.


«Η σύγκλιση του cloud computing και των τεχνολογιών συνδεσιμότητας φορητών συσκευών αλλάζει τον τρόπο ανάπτυξης υποδομών και εφαρμογών και παροχής πληροφόρησης» σημείωσε ο Bill Veghte, Chief Strategy Officer και Executive Vice President, Software της HP. «Το χαρτοφυλάκιο HP Converged Cloud επιτρέπει στις επιχειρήσεις να ενσωματώσουν στις υποδομές πληροφορικής που ήδη διαθέτουν ένα μείγμα λύσεων για δημόσια και ιδιωτικά περιβάλλοντα cloud, καθώς και υπηρεσιών cloud που προσφέρονται από τρίτους. Έτσι μπορούν να δημιουργήσουν ένα ενιαίο υβριδικό περιβάλλον που προσαρμόζεται γρήγορα στις απαιτήσεις τους, καθώς αυτές αλλάζουν», συμπλήρωσε.


Νέα έρευνα αναδεικνύει την ανάγκη για μια νέα προσέγγιση
Μια νέα έρευνα που διενεργήθηκε για λογαριασμό της HP αναδεικνύει ότι οι οργανισμοί υπόκεινται σε σημαντικές αλλαγές όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο προσφέρονται οι υπηρεσίες. Επίσης, τονίζει ότι οι εταιρείες αποφασίζουν να αναθέσουν τη διαχείριση ολοένα και περισσότερων cloud λύσεων σε τρίτους παρόχους, χωρίς την έγκριση των τμημάτων πληροφορικής.


Η έρευνα ανέδειξε ότι σχεδόν μια στις δύο επιχειρήσεις διέθετε τμήματα που χρησιμοποιούσαν cloud λύσεις που δεν είχαν εγκριθεί από το τμήμα πληροφορικής, ενώ το 18% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι δεν είναι βέβαιο αν αυτό συμβαίνει ή όχι. Καθώς αναμένεται ότι η χρήση ιδιωτικών και δημόσιων μοντέλων cloud computing θα διπλασιαστεί έως το 2020, οι επιχειρήσεις καλούνται να βρουν μια μέθοδο για να υιοθετήσουν αυτές τις λύσεις, χωρίς όμως να προσθέσουν επιπλέον πολυπλοκότητα και κινδύνους στα περιβάλλοντα τους.


Το νέο χαρτοφυλάκιο HP Converged Cloud
Λύσεις HP Public Cloud για τη νέα γενιά των web εφαρμογών – Το τμήμα HP Cloud Services θα παρουσιάσει την public beta έκδοση της νέας λύσης HP Public Infrastructure a

Keywords
Τυχαία Θέματα