Έκθεση School & Office

12, 13 & 14 Μαΐου πραγματοποιείται η Έκθεση “School & Office 2012″ στο Metropolitan Expo.


Σε 6.000 τετρ. μέτρα του υπερσύγχρονου εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo

εκτείνεται η πρώτη Διεθνής Έκθεση “School & Office 2012” που ανοίγει τις πύλες της στις 12 Μαΐου και θα διαρκέσει έως τις 14 Μαΐου.


«Πρόκειται για τη μοναδική έκθεση που διοργανώνεται για το 2012 στον ελλαδικό χώρο και αφορά έναν υγιή, ανταγωνιστικό και καινοτόμο κλάδο της ελληνικής οικονομίας: τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή, εμπορία, εξαγωγή και εισαγωγή σχολικών ειδών, ειδών γραφής, αξεσουάρ και αναλωσίμων γραφείου», λέει η κ. Πόπη Σκαγιά, πρόεδρος του Συνδέσμου Προμηθευτών Ειδών Χαρτοπωλείου. «Η “School & Office 2012” αποτυπώνει ανάγλυφα τη δυναμική του κλάδου μας. Απόδειξη οι 55 και πλέον εκθέτες και το γεγονός ότι το 95% των διαθέσιμων χώρων καλύφθηκε σε χρόνο-ρεκόρ».


Για να διευκολύνει τους επισκέπτες από την περιφέρεια, ο σύνδεσμος προσέφερε έως δύο δωρεάν διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία, ενώ στη διάρκεια της Έκθεσης θα λειτουργήσουν εκπαιδευτικά σεμινάρια και workshops. «Στόχος μας είναι η ενδυνάμωση του ενδιαφέροντος από αγοραστές και αντιπροσώπους, καθώς και η επίτευξη σημαντικών εμπορικών συμφωνιών εντός και εκτός Ελλάδας. Η “School & Office 2012” αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο για τον κλάδο, που θα αναπτύσσεται και θα αξιοποιείται χρόνο με το χρόνο», κατέληξε η κ. Σκαγιά.


Τη διοργάνωση της “School & Office 2012” έχει αναλάβει η Agenda SA που δραστηριοποιείται στο χώρο της επικοινωνίας, με πολυετή εμπειρία στην ολοκληρωμένη διαχείριση μεγάλων ελληνικών και διεθνών εκδηλώσεων. Χορηγός επικοινωνίας είναι ο ραδιοφωνικός σταθμός Galaxy 92.


Στην ιστοσελίδα www.schoolandoffice.gr οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλες τις σχετικές πληροφορίες.


Keywords
Τυχαία Θέματα