Εκδήλωση συνεργατών HP Channel Partner Event 2018

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις έλαβαν χώρα από στελέχη της HP Hellas στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν των συνεργατών της εταιρείας την Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018. Στενοί συνεργάτες της HP Hellas από Ελλάδα και Κύπρο έδωσαν το παρών σε μία λαμπερή βραδιά που φιλοξενήθηκε στο Ίδρυμα

Σταύρος Νιάρχος.

Εκεί οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία τόσο να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις σχετικά με τα αποτελέσματα και την πορεία της εταιρείας, όσο και να δουν και να γνωρίσουν από κοντά ορισμένα από τα καινοτόμα προϊόντα της HP που σύντομα θα είναι διαθέσιμα στην αγορά.

Η Αποστολή Αναγέννησης

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στο “Mission Renaissance” της εταιρείας. Η ομάδα της HP Hellas παρέθεσε τα νέα όπλα της εταιρείας με τα οποία θα εξοπλίσει τους συνεργάτες της προκειμένου να εκτελεστεί η αποστολή τους με αποτελεσματικότητα.

Τη βραδιά καλωσόρισε ο κ. Σπύρος Πετράτος, Managing Director, HP Hellas. Ο κ. Πετράτος εστίασε στα θετικά αποτελέσματα που έχει παρουσιάσει η εταιρεία κατά το τελευταίο έτος. Ξεκίνησε με μία αναδρομή της πορείας της εταιρείας και στη συνέχεια παρέθεσε τους σημαντικότερους πυλώνες που οδηγούν σε μία άκρως δημιουργική και επιτυχημένη πορεία, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το όραμα και τις αξίες της HP.

«Μας έχετε ακούσει κατά καιρούς να μιλάμε για το όραμα και την αποστολή της εταιρείας. Όμως θεωρούμε ότι οι αξίες που διέπουν τον τρόπο που λειτουργούμε καθημερινά είναι εξίσου σημαντικές. Έχουμε εμμονή με την καινοτομία. Η καινοτομία είναι στο DNA μας και προσπαθούμε καθημερινά να το αποδεικνύουμε» δήλωσε ο κ. Πετράτος. «Πιστεύουμε στους ανθρώπους μας. Έχουμε ανάγκη να είμαστε σε ισορροπία με το περιβάλλον και την κοινωνία. Και τέλος, μας αρέσει να κερδίζουμε, αλλά θέλουμε πάντα να το κάνουμε με το σωστό τρόπο. Είμαστε απαιτητικοί, αλλά ποτέ δεν ξεπερνάμε τις κόκκινες γραμμές. Μεγαλώνουμε την εταιρεία με αξιοπρέπεια, αξιοκρατεία και σεβασμό. Αγωνιούμε να παίρνουμε τη σωστή απόφαση καθημερινά. Και από την αρχή αυτής της αποστολής, είχαμε μία ξεκάθαρη στρατηγική. Μία στρατηγική την οποία εκτελούμε πιστά.»

Do Evolution

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήραν ο κ. Χάρης Αμούργης, Commercial Sales Manager, HP Hellas, και ο κ. Emad Abed, Retail Sales Manager, HP Hellas για να μιλήσουν για τα επιτεύγματα της χρονιάς.

Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στο κομμάτι του gaming, στο οποίο πια η εταιρεία κατέχει την πρώτη θέση στην αγορά, αλλά και στη μεγάλη επένδυση που έχει κάνει η HP στον τομέα του design και της λειτουργικότητας για τα premium προϊόντα που διαθέτει, όπως οι σειρές ENVY και Spectre, ενώ επισημάνθηκε ότι και οι βασικές σειρές PCs έχουν ενισχυμένα χαρακτηριστικά που τα καθιστούν πραγματικά value for money επιλογές για τον καταναλωτή.

Επιπλέον, αναφορά έγινε σε νέα προϊόντα που ανακοινώθηκαν πρόσφατα, όπως είναι το ΟΜΕΝ by HP Compact Desktop, το HP Sprocket, αλλά και καινοτόμα προϊόντα που πρόκειται να λανσαριστούν και θα δούμε σύντομα στην αγορά, όπως είναι η mixed reality μάσκα της HP, το ανανεωμένο Sprocket Plus.

Στον τομέα της εκτύπωσης, ο κ. Emad Abed ανέφερε χαρακτηριστικά ότι υπάρχει μεγάλη εξέλιξη που συμβαδίζει με τα trends της αγοράς, καθώς «η επιθυμία μας είναι να μπορούμε να εκτυπώσουμε τις προσωπικές μας στιγμές, να έχουμε προϊόντα με πιο εντυπωσιακό design και χρώμα και φυσικά να έχουμε τη δυνατότητα να εκτυπώνουμε πιο οικονομικά και πολύ περισσότερο» .

Ο κ. Αμούργης εστίασε περισσότερο στην ανάγκη για συνεχή εξέλιξη. ‘Do Evolution’ ήταν το όνομα που διάλεξε για την παρουσίασή του και αυτή ήταν και η κεντρική ιδέα όλης του της ομιλίας.

«Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να μη μένουμε στάσιμοι και αυτό που θα δούμε σήμερα είναι πώς θα μπορέσουμε να εξελιχθούμε και πώς θα μπορέσουμε να εξελίσσουμε και το business μας.»

Και συνέχισε λέγοντας “Reinvent the channel. Πρέπει να πω ότι είναι καιρός να φύγουμε πλέον από τα τετριμμένα: ένας στόχος που έχουμε θέσει ως HP είναι να βρούμε και να προωθήσουμε νέες λύσεις. Το λεγόμενο channel deep dive όπως το αποκαλώ σε πάρα πολλούς συνεργάτες. Πρέπει να βρούμε κάτι διαφορετικό, κάτι που θα μας οδηγήσει μπροστά, κάτι που θα μας διαφοροποιήσει σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά σε σχέση και με την αγορά έτσι όπως τρέχει.» Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη νέα λύση για τον πελάτη, το HP Device as a service που αποτελεί μια καινούρια τάση, ενώ μεγάλη έμφαση δόθηκε στο κομμάτι του Security που αποτελεί παράγοντα υψίστης σημασίας στην στρατηγική της HP, με τον κ. Αμούργη να παρουσιάζει πολλά από τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που ενσωματώνουν τα επαγγελματικά προϊόντα της εταιρείας.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με μία Inspiring ομιλία από την κα. Νικόλ Μαντζικοπούλου, Executive & Business Master Coach, True-Me, και ολοκληρώθηκε με ένα διαδραστικό ‘Magic is in the air’ show από τον performer-ταχυδακτυλουργό Tristan, που συνεπήρε το κοινό.

Όπως ανέφερε και ο κ. Πετράτος στην ομιλία του δανειζόμενος λόγια από γνωστή ταινία «Δε σταματάμε όταν κουραζόμαστε, σταματάμε μόνο όταν έχει τελειώσει η αποστολή μας». Αυτή είναι και η φιλοσοφία της HP!

Keywords
Τυχαία Θέματα