LG: Προηγμένες ολοκληρωμένες Digital Signage

Κατά τη διάρκεια της διεθνής έκθεσης Integrated Systems Europe (ISE) 2018, η LG Electronics (LG), ο παγκόσμιος ηγέτης στα OLED προϊόντα, παρουσιάζει διαφοροποιημένες ολοκληρωμένες λύσεις, που βρίσκουν εφαρμογή σε κάθε κάθετη αγορά, όπως οι εμπορικοί χώροι, οι δημόσιοι χώροι και τα γραφεία.

Οι καινοτόμες

οθόνες όπως η Transparent OLED, η Open Frame OLED, τα OLED video wall με εξαιρετικά λεπτό bezel, αλλά και άλλα εκπληκτικά νέα προϊόντα θα μαγνητίσουν τα βλέμματα των επισκεπτών στην ISE.

Το επίκεντρο του περιπτέρου της LG στην ISE είναι η 55 ιντσών Transparent OLED οθόνη, ένα μοντέλο μοναδικών προδιαγραφών που θα εντυπωσιάσει τους επισκέπτες με τo απίστευτα λεπτό bezel και τον κομψό σχεδιασμό της. Ωστόσο, αυτό που κάνει το προϊόν να ξεχωρίζει είναι η μοναδική τεχνολογία της διαφανούς OLED οθόνης, η οποία επιτρέπει την εγκατάστασή της σε ιδιαίτερα εντυπωσιακές εφαρμογές σε εμπορικά καταστήματα και χώρους τέχνης, καθώς τα προϊόντα μπορούν να τοποθετηθούν πίσω από βίντεο ή ειδικά εφέ που εμφανίζονται στην Transparent ΟLED οθόνη.

Στην ISE 2018, αναδεικνύονται και οι δυνατότητες των LG Open Frame OLED οθονών μέσα από το συναρπαστικό Canyon, που έχει κατασκευαστεί από 60 Open Frame OLED οθόνες σε κοίλες και κυρτές συνθέσεις. Οι συγκεκριμένες digital signage εγκαταστάσεις αναδεικνύουν την υπεροχή ποιότητας εικόνας της τεχνολογίας OLED, καθώς και τη δυνατότητα προσαρμογής της κυρτότητας και κοιλότητας των οθονών και του μεγέθους της εγκατάστασης, ανάλογα με τις αρχιτεκτονικές ανάγκες της κάθε digital signage εφαρμογής, όπως μεγάλης κλίμακας video wall installations και informational displays σε οποιοδήποτε απαιτητικό χώρο.

Ένα ακόμα σημείο αναφοράς του περιπτέρου της LG, στην ISE 2018, είναι το εξαιρετικά λεπτό Even Bezel Video Wall, με πάχος μόλις 0.6 χιλιοστά, για να προσφέρει μια απρόσκοπτη και συναρπαστική εμπειρία θέασης. Το εξαιρετικά λεπτό bezel κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον κάνοντας το προϊόν αυτό ιδανικό για τη διαφήμιση high-end προϊόντων μόδας και ομορφιάς. Η LG παρουσιάζει επίσης το νέο digital signage video wall φωτεινότητας 1.500 nits για εξαιρετικά καθαρές και φωτεινές εικόνες, ιδανικό για χώρους με υψηλή φωτεινότητα.

Οι προηγμένες λύσεις της LG βελτιστοποιούν κάθε digital signage εφαρμογή σε οποιοδήποτε επαγγελματικό χώρο, ακόμη και στον απαιτητικό κλάδο των μεταφορών, με τα εξειδικευμένα συστήματα flight information display. Τα συστήματα FIDS της LG διατίθενται σε ένα ευρύ φάσμα μεγεθών και διάταξης με προηγμένη τεχνολογία anti-reflection που επιτρέπει στους επιβάτες να ενημερώνονται για τις λεπτομέρειες της πτήσης, χωρίς να τους αποσπάται η προσοχή τους από τις ενοχλητικές αντανακλάσεις.

Ακόμη, οι 86 και 88 ιντσών Ultra Stretch οθόνες της LG είναι ιδανικές για την προβολή κατευθυντήριων οδηγιών ή ανακοινώσεων σε διαφορετικές γλώσσες, χάρη στις πολλαπλές δυνατότητες τοποθέτησής τους. Επιπρόσθετα, τα προηγμένα Interactive Digital Boards (IDB), με τεχνολογία IPS και UHD ποιότητα εικόνας, ενισχύουν την αποδοτικότητα χάρη σε πληθώρα προεγκατεστημένων εργαλείων. Επίσης, λόγω της προηγμένης τεχνολογίας αφής, μπορούν, ταυτόχρονα, απλά και γρήγορα, να γράφουν και να ανταλάσσουν ιδέες πολλαπλοί χρήστες, βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο την παραγωγικότητα τους.

Επιπλέον, η LG παρουσιάζει την 65 ιντσών UHD video conference λύση, η οποία αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Cisco και συνδυάζει την τεχνογνωσία της LG στις premium UHD οθόνες με την κορυφαία τεχνολογία της Cisco στον κλάδο της πληροφορικής.

Τέλος, η τοποθέτηση της πολυβραβευμένης OLED Wallpaper Hotel TV στα δωμάτια των ξενοδοχείων αναβαθμίζει την εμπειρία διαμονής των επισκεπτών. Χάρη στη λειτουργία Gallery Mode, η τέχνη πρωταγωνιστεί στο δωμάτιο παρουσιάζοντας πίνακες ζωγραφικής με εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Παράλληλα, οι επαγγελματίες μπορούν να προωθήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις παροχές τους και να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες τους με την έξυπνη πλατφόρμα Pro:Centric® η οποία παρέχει ποικιλία εργαλείων δημιουργίας και προσαρμογής περιεχομένου, ανάλογα με τις ανάγκες του ξενοδοχείου. Τέλος, με τις in-room IoT λύσεις, που είναι ενσωματωμένες στις Smart Hotel TVs οι επισκέπτες μπορούν να ελέγξουν ασύρματα, μεταξύ άλλων, τις κουρτίνες, τις κλειδαριές και τα φώτα μέσω της πλατφόρμας Pro:Centric Direct.

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την πρωτοπορία μας στην παγκόσμια αγορά των επαγγελματικών οθονών και ακόμα πιο περήφανοι που προσφέρουμε με συνέπεια στους B2B πελάτες μας καινοτόμες λύσεις για κάθε κάθετη αγορά» δήλωσε ο Koo Kwang-mo, Επικεφαλής του Information Display business unit της LG Electronics B2B Company. «Η προσφορά λύσεων υψηλής προστιθέμενης αξίας με πρακτική και αποτελεσματική εφαρμογή σε ένα ευρύτερο κοινό που περιλαμβάνει κλάδους όπως του λιανεμπορίου, του δημοσίου, της φιλοξενίας, της εκπαίδευσης και των μεταφορών αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για εμάς».

Στο περίπτερο της LG, στην ISE 2018, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων όπως In-glass Wallpaper OLED Signage, Ultra Stretch monitors, High Brightness Signage, 1.5mm Pixel-pitch LEDSignage και το Transparent Color LED film.

Keywords
Τυχαία Θέματα