Εκδήλωση για Λύσεις “Disaster Recovery Site”

Με επιτυχία διοργάνωσε η Cosmos Business Systems με την Dell & την Microsoft την εκδήλωση “Disaster Recovery Site” στα νέα γραφεία της.


Στα πλαίσια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν

λύσεις για μια απομακρυσμένη υποδομή ανάκαμψης από καταστροφή (Disaster Recovery Site) βασισμένη σε τεχνολογίες Dell αλλά και Microsoft Windows Server 2012.


Η απρόσκοπτη λειτουργία μιας επιχείρησης εξαρτάται σε κρίσιμο βαθμό από τα πληροφοριακά της συστήματα. Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση ενός disaster recovery site αποτελούσε μέχρι πρόσφατα προνόμιο μόνο πολύ μεγάλων οργανισμών, ενώ τώρα η Cosmos την κάνει προσιτή ακόμη και σε πολύ μικρές επιχειρήσεις. Οι προτάσεις της Cosmos περιλαμβάνουν επιπλέον λύσεις βασισμένες στο νέο Cloud Center που ετοιμάζει στις εγκαταστάσεις της.


Η εμπειρία της Cosmos Business Systems στον σχεδιασμό και το consulting σε συνδυασμό με τις ολοκληρωμένες λύσεις εξοπλισμού και υπηρεσιών της Dell και την ισχύ των νέων λύσεων λογισμικού της Microsoft, μπορούν να διασφαλίσουν την επιχειρηματική συνέχεια , με έξυπνες λύσεις χαμηλού κόστους προς απόδοση και στην αιχμή της τεχνολογίας.


Keywords
Τυχαία Θέματα