eTime από την Qualisys

Σύστημα ωρομέτρησης και διαχείρισης παρουσιών εργαζομένων στο Δήμο Δράμας με το eTime της Qualisys.


Η QUALISYS SOFTWARE σε συνεργασία με την εταιρεία “Βa GROUP” ΒΟΥΒΑΛΙΔΗΣ Α ΑΝΕΣΤΗΣ, ανέλαβαν και ολοκλήρωσαν την εγκατάσταση συστήματος καταγραφής και επεξεργασίας παρουσιών με το λογισμικό eTIME στον Δήμο Δράμας. Η “Βa GROUP” ανέλαβε την εγκατάσταση των τερματικών και του λογισμικού eTIME

σε συνεργασία με το τμήμα υποστήριξης της QUALISYS SOFTWARE.


Στο σύστημα διασυνδέθηκαν συνολικά 11 τερματικά ανάγνωσης καρτών σε 8 κτήρια του Δήμου περιφερειακά και κεντρικά. Η διασύνδεση των τερματικών με το κεντρικό σύστημα, επιτυγχάνεται μέσω δικτύου Ethernet (LAN), Internet (WAN) και off line όπου δεν υπάρχει κανένας τύπος σύνδεσης.


Τα στοιχεία χρονοπαρουσίας συλλέγονται από τα τερματικά και αποστέλλονται στον κεντρικό εξυπηρετητή (server) αυτοματοποιημένα κάθε 5 λεπτά. Το λογισμικό eTIME εγκαταστάθηκε στα κεντρικά γραφεία του Δήμου και συνεργάζεται με όλα τα ηλεκτρονικά τερματικά για την συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων, παρέχοντας εκτενή λίστα αναφορών και στατιστικών, με σκοπό την έγκαιρη ενημέρωση του τμήματος προσωπικού. Όλες οι πληροφορίες / reports, μπορούν να εμφανιστούν για το σύνολο των εργαζομένων, ανά κτήριο, ομάδα, διεύθυνση, τμήμα κτλ.


Η “Βa GROUP” ΒΟΥΒΑΛΙΔΗΣ Α. ΑΝΕΣΤΗΣ (http://www.batk.gr), δημιουργήθηκε το 2005 στη Δράμα, με σκοπό την παροχή καινοτόμων και αποτελεσματικών συμβουλών και υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς στην ευρύτερη περιοχή της περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης. Έχει συνάψει στρατηγικές συνεργασίες με μεγάλες εξειδικευμένες εταιρείες και μπορεί να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις, αναλαμβάνοντας έργα πληροφορικής και επικοινωνιών.


Keywords
Τυχαία Θέματα