Ψηλά το vrisko.gr

Το www.vrisko.gr το α’ τρίμηνο 2012 είναι 1η επιλογή στις προτιμήσεις των χρηστών που αναζητούν Επιχειρήσεις και Επαγγελματίες στην Ελλάδα


Συγκεκριμένα, τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο, και Μάρτη παρέμεινε σταθερά η No1 μηχανή αναζήτησης τοπικής πληροφορίας, όσον αφορά επισκέπτες από την Ελλάδα, σύμφωνα με κάθε ευρέως γνωστό σύστημα μέτρησης επισκεψιμότητας (Google Trends, Nielsen,

Alexa), με διαφορά μεγαλύτερη των 100.000* μοναδικών επισκεπτών μηνιαίως. Κάθε μήνα πάνω από 1.370.000 υποψήφιοι πελάτες από την Ελλάδα πραγματοποιούν στο www.vrisko.gr περισσότερες από 2.000.000 αναζητήσεις για υπηρεσίες και προϊόντα σε τοπικό επίπεδο.


Την ανοδική πορεία του www.vrisko.gr, που έχει σημειώσει 110% αύξηση στους μοναδικούς του επισκέπτες το Μάρτιο του 2012 σε σχέση με το Μάρτιο 2011, ακολουθεί και το Vrisko app (iphone και android) στο οποίο γίνονται μηνιαίως πάνω από 170.000 αναζητήσεις. Ιδιαίτερη αύξηση στις αναζητήσεις στο Vrisko app παρατηρήθηκε τις ημέρες του Πάσχα, από τους κατά τόπους εκδρομείς. Το vrisko.gr σε όλες τις εκδόσεις του (website, app) έχει πλέον γίνει απαραίτητο καθημερινό εργαλείο των χρηστών για τοπικές αναζητήσεις.


Η ευκολία στη χρήση, το απλό και λειτουργικό design, σε συνδυασμό με την πληρότητα, εγκυρότητα και αξιοπιστία του περιεχομένου που συνεχώς εμπλουτίζεται με νέες ενότητες, αποτελούν τα βασικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του www.vrisko.gr, που το έφεραν τόσο γρήγορα στην πρώτη θέση στην προτίμηση των χρηστών.


Keywords
Τυχαία Θέματα