Pelco Spectra HD 1080 High Speed

Η Schneider Electric παρουσίασε τη νέο Pelco by Schneider Electric Spectra High-definition 1080, η οποία προσφέρει καθαρότερη εικόνα υψηλότερης ανάλυσης.


Εδώ και 20 χρόνια, η σειρά Spectra αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο πολλών εφαρμογών ασφαλείας, προσφέροντας απαράμιλλη αξιοπιστία, υψηλή ποιότητα εικόνας και προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά.


Ειδικά σχεδιασμένη για επαγγελματίες εφαρμογών ασφαλείας που αναζητούν την

καλύτερη δυνατή ποιότητα καταγραφής, το σύστημα Spectra HD 1080 της Pelco, είναι ένα αμιγώς ψηφιακό σύστημα, βασισμένο στην τεχνολογική πλατφόρμα Sarix™, το οποίο προσφέρει ανάλυση 2.0 megapixel, συμπίεση σύμφωνα με την κωδικοποίηση H.264/High Profile και ενσωματωμένες εφαρμογές ανάλυσης δεδομένων.


Μεταξύ των βασικών χαρακτηριστικών του νέου Spectra HD 1080 περιλαμβάνονται:
Άριστη ποιότητα εικόνας: Η Spectra HD 1080 προσφέρει την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας, καθώς είναι εξοπλισμένη με CMOS 1/2.8 ιντσών από την Exmor και φακό με ενσωματωμένο οπτικό ζουμ 20x, εξασφαλίζοντας ανάλυση 2.0 megapixel (1920×1080 στα 30IPS).
Τεχνολογία Sarix: Το νέο σύστημα έχει χτιστεί επάνω στην πλατφόρμα Sarix. Οι δύο επεξεργαστές εγγυώνται απρόσκοπτα streams και κωδικοποίηση High-Profile H.264, η οποία είναι 10 τοις εκατό πιο αποδοτική από την βασική H.264, εξασφαλίζοντας υψηλότερο βαθμό συμπίεσης. Το σύστημα χρησιμοποιεί τον ίδιο browser που χρησιμοποιούν όλες οι κάμερες τεχνολογίας Sarix, επιτρέποντας την προηγμένη διαχείριση των λειτουργιών pan/tilt μέσα από ένα και μόνο παράθυρο browser.
Σταθερή κατασκευή, οπτικά άριστο σχήμα: Η σταθερή κατασκευή της νέας Spectra HD 1080 δεν επιτρέπει τη δημιουργία μικροκραδασμών που θα μπορούσαν να εμφανιστούν σε ορισμένες εφαρμογές υψηλών απαιτήσεων, εξασφαλίζοντας καλύτερες εικόνες. Από οπτικής πλευράς, ο θόλος έχει το τέλειο σχήμα φυσαλίδας (bubble) ώστε να εγγυάται άριστη ποιότητα εικόνας σε ολόκληρη την ακτίνα κάλυψης του συστήματος.
Ενσωματωμένες εφαρμογές ανάλυσης: Η νέα Spectra HD 1080 συνοδεύεται από μια εξελιγμένη σουίτα εφαρμογών ανάλυσης, στην οποία περιλαμβάνεται και η λειτουργία Object Tracking, που επιτρέπει στο χρήστη να ορίσει τις διαστάσεις ενός αντικειμένου που τον ενδιαφέρει και να το αναζητήσει σε ολόκληρο τον χώρο των 360 μοιρών που καλύπτει η κάμερα. Επίσης περιλαμβάνει εργαλεία όπως τα Abandoned Object, Adaptive Motion, Camera Sabotage, Directional Motion, Loitering Detection, Object Counting, Object Removal και Stopped Vehicle.


“Καταλαβαίνουμε ότι για τους πελάτες μας δεν υπάρχει τίποτε πιο σημαντικό από την ποιότητα της εικόνας. Η νέα Spectra HD 1080 τους προσφέρει ακριβώς αυτό: την πιο καθαρή εικόνα που μπορούν να έχουν,” αναφέρει ο κ. Todd Dunning, Διευθυντής του τμήματος Product Management στη Schneider Electric. “Η Spectra HD 1080 αποτελεί την ιδανική επιλογή για εγκαταστάσεις στις οποίες απαιτείται ένα σύστημα dome PTZ HD υψηλών επιδόσεων.”


Όπως επιβεβαιώνεται και από το νέο video portfolio των προϊόντων Pelco, η Schneider Electric κατέχει ηγετική θέση στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την κατασκευή συστημάτων video security. Η Spectra HD 1080 συνεχίζει μια μακρά παράδοση εξαιρετικής ποιότητας εικόνων, χάρη στην οποία τα συστήματα Spectra θεωρούνται από τα πιο αξιόπιστα high-speed συστήματα ασφαλείας της αγοράς, και έχουν επιλεγεί για την προστασία ορισμένων από τα πιο σημαντικά μνημεία του κόσμου. Διατίθενται δύο εκδόσεις, για εσωτερική και εξωτερική χρήση, με την τελευταία να είναι κατάλληλη για οποιεσδήποτε συνθήκες περιβάλλοντος. Η Schneider Electric έχει ήδη αρχίσει να δέχεται παραγγελίες για τη Spectra HD 1080, η εμπορική διάθεση του οποίου έχει προγραμματιστεί για τις 18 Ιανουαρίου 2013. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα συστήματα dome positioning της σειράς Spectra, επισκεφτείτε τη διεύθυνση: http://www.pelco.com/spectra.


Keywords
Τυχαία Θέματα