WITSIDE: Ο Νίκος Καβαλιεράτος, νέος Εμπορικός Διευθυντής στη WITSIDE

Η WITSIDE καλωσορίζει το νέο της Εμπορικό Διευθυντή.

Ο Νίκος Καβαλιεράτος, διαθέτει βαθιά γνώση των επιχειρησιακών διαδικασιών και μεγάλη εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών και τις πωλήσεις λύσεων πληροφορικής.

Εργάζεται στο χώρο της πληροφορικής πάνω από 20 χρόνια και στις θέσεις που έχει αναλάβει περιλαμβάνονται: Managing Director South-Eastern Europe στη Real Consulting AE, General Manager στην EMMETRON AE, Partner-Business Development

Director στην Whitesteps SA, Commercial Director στην IMPACT ΑΕ.

Η ανάληψη της εμπορικής διεύθυνσης από το Νίκο Καβαλιεράτο, εντάσσεται στο στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης της WITSIDE, για ηγετική θέση στο χώρο των Analytics, επέκταση στο εξωτερικό και είσοδο σε νέες αγορές.

Η WITSIDE είναι μία εταιρεία Analytics που εστιάζει τη δράση της στην άντληση, συλλογή, επεξεργασία και αξιοποίηση δεδομένων. Διαθέτει την αποκλειστική αντιπροσωπεία της Qlik για τα Δυτικά Βαλκάνια, την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα και της Alteryx για την Ελλάδα. Κινείται με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και το πελατολόγιό της περιλαμβάνει πάνω από 350 επιχειρήσεις και οργανισμούς. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.witside.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα