To νέο εργαλείο Palo Professional

Το Palo.gr παρουσιάζει το Palo Professional, τη νέα συνδρομητική υπηρεσία παρακολούθησης και διαχείρισης φήμης στο διαδίκτυο.


Με το Palo Pro, εταιρείες, οργανισμοί και brands, έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν συγκεντωμένες σε πραγματικό χρόνο όλες τις ειδήσεις, τα posts, τις συζητήσεις και τα video

του ελληνόφωνου διαδικτύου που τις αφορούν, σε ένα απλό, φιλικό και χρηστικό εργαλείο καταγραφής, αλλά και ανάλυσης. Οι χρήστες του Palo Pro μπορούν να διαπιστώνουν από πού ξεκινούν οι συζητήσεις, ποιοι επηρεάζουν περισσότερο θετικά, αρνητικά ή ουδέτερα τη φήμη της εταιρείας ή του brand τους και ποια είναι τελικά η συνολική εικόνα τους στο ελληνικό διαδίκτυο.


Ο πυρήνας της λειτουργικότητας του Palo Pro στηρίζεται στις «οντότητες» οι οποίες είναι σύνολα λέξεων και εννοιών που αφορούν ένα brand. Με αυτόν τον τρόπο η υπηρεσία επιτυγχάνει πιο ακριβή αποτελέσματα σε σχέση με αναζητήσεις που βασίζονται σε μεμονομένες λέξεις. Για όλες τις οντότητες που περιέχονται στα κείμενα των αναφορών γίνεται αυτόματα εξαγωγή πολικότητας με χαρακτηρισμό θετικό, αρνητικό ή ουδέτερο. Χάρη στη σημασιολογική ανάλυση και την επεξεργασία της φυσικής γλώσσας, ο χρήστης μπορεί να εντοπίσει σε πραγματικό χρόνο και με ακρίβεια τις αναφορές που είναι θετικές, αρνητικές ή ουδέτερες για τον οργανισμό, την εταιρεία ή το brand που τον ενδιαφέρει. Πέραν της εξαγωγής πολικότητας, το Palo Pro έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει και σε βάθος ανάλυση των αναφορών και να τις συνδέσει με την αρχική τους πηγή, έτσι ώστε ο χρήστης να έχει πλήρη εικόνα για το τι, πότε και από ποιον λέγεται για το brand του.


Όσον αφορά στο εύρος των πηγών απ’ όπου αντλούνται οι αναφορές της υπηρεσίας, το Palo Pro υποστηρίζει ενημερωτικές ιστοσελίδες, blogs, forums, αναρτήσεις και σχόλια από το facebook και το twitter, καθώς και περιγραφές και σχόλια από το YouTube, ενώ όλα τα δεδομένα ενημερώνονται αυτόματα σε πραγματικό χρόνο.


Τα οφέλη για τις εταιρείες που θα κάνουν χρήση των δυνατοτήτων του Palo Professional είναι σημαντικά και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:
- Βελτιστοποίηση της εταιρικής εικόνας με την ανάλυση των σημαντικότερων αναφορών και τον εντοπισμό των σημείων εκκίνησης και μεγάλης επιρροής, αλλά και ελαχιστοποίηση του κινδύνου άγνοιας ενημέρωσης.
- Αύξηση θετικών σχολίων για το brand, εστιάζοντας και αναλύοντας τις θετικές αναφορές, αλλά και βελτίωση της ικανοποίησης των πελατών, μέσω της καλύτερης γνώσης των επιθυμιών τους.
- Προσδιορισμός δυνητικών νέων προϊόντων και υπηρεσιών, μέσω της ανάλυσης των ελλείψεων και των αναγκών της αγοράς.
- Ανάπτυξη δημιουργικών και αποτελεσματικών στρατηγικών για την προσέγγιση πιθανών πελατών και συνεργατών.
- Συγκέντρωση και επεξεργασία πολύτιμων πληροφοριών σχετικά με τον ανταγωνισμό και γνώση των αντιλήψεων του κοινού σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του.
- Ελαχιστοποίηση του εσωτερικού κόστους δι

Keywords
Τυχαία Θέματα