Sony NEX-6 compact camera

Η compact system φωτογραφική μηχανή NEX-6, από τη Sony, με τις επιδόσεις της βάζει τη δύναμη των DSLR στην τσέπη σας.


Βρεθείτε σε μία εμπειρία απεικόνισης που αποτελεί κατηγορία από μόνη της. Η νέα compact system φωτογραφική μηχανή NEX-6, από τη Sony,

περικλείει τη δύναμη απεικόνισης, τους χρόνους απόκρισης λήψεων, το χειρισμό και τη λειτουργικότητα μίας DSLR, σε μία μικρή φωτογραφική μηχανή τσέπης, χωρίς καθρέπτες.


Σε συνδυασμό με την αυξανόμενη γκάμα εναλλασσόμενων φακών E-mount, η NEX-6 προσελκύει τους φανατικούς χρήστες των DSLR, οι οποίοι θέλουν να ταξιδεύουν με λιγότερα πράγματα, αλλά δεν δέχονται συμβιβασμούς στην ποιότητα των φωτογραφιών τους. Με απόδοση εικόνας μεγάλου αισθητήρα σε ένα μικρό σώμα, η νέα φωτογραφική μηχανή αποτελεί την ιδανική επιλογή για φωτογράφους που επιθυμούν να αναπτύξουν τις δημιουργικές τους επιλογές.


Η NEX-6 μοιράζεται αρκετές καινοτομίες οπτικής απεικόνισης με την NEX-5R, η οποία παρουσιάστηκε πρόσφατα, από το υβριδικό σύστημα υψηλής απόκρισης Fast Hybrid AF μέχρι τη συνδεσιμότητα με Wi-Fi και τις εφαρμογές Camera, τις οποίες μπορείτε να «κατεβάζετε».


Η νέα φωτογραφική μηχανή, η οποία κατασκευάστηκε λαμβάνοντας υπόψιν τους διορατικούς φωτογράφους, διαθέτει το ίδιο ηλεκτρονικό σκόπευτρο ακριβείας και τα εργονομικά χαρακτηριστικά τύπου DSLR, που διαθέτει και η ναυαρχίδα της σειράς, η NEX-7.


Ο μεγάλος αισθητήρας Exmor APS HD CMOS στη NEX-6 προσφέρει 16,1 ενεργά megapixel για πραγματική ποιότητα εικόνας τύπου DSLR και βίντεο Full HD με εκπληκτικές λεπτομέρειες. Περιλαμβάνει, επίσης, τον πανίσχυρο επεξεργαστή εικόνων BIONZ, ο οποίος προσφέρει άψογες εικόνες με χαμηλό ψηφιακό θόρυβο, ακόμα και όταν κάνετε λήψεις σε εσωτερικούς χώρους με χαμηλό φωτισμό, με ρυθμίσεις εξαιρετικής ευαισθησίας έως ISO 25600.


Όπως και η NEX-5R, που παρουσιάστηκε πρόσφατα, η NEX-6 διαθέτει το καινοτόμο υβριδικό σύστημα Fast Hybrid AF, το οποίο συνδυάζει τις μεθόδους αυτόματης εστίασης phase-detection και contrast-detection, ώστε να καλύπτονται σχεδόν όλες οι συνθήκες λήψης. Η phase-detection AF, γρήγορα, αναλύει την απόσταση του αντικειμένου, και στη συνέχεια ενεργοποιείται η contrast-detection, για να επιτύχει απόλυτα λεπτή εστίαση.


Στη λειτουργία Speed Priority, η μηχανή NEX-5R μετατρέπεται αυτόματα σε καθαρή λειτουργία παρακολούθησης phase detection AF. Οι χρόνοι απόκρισης εστίασης είναι επιπέδου DSLR, και θα τους εκτιμήσετε όταν τραβάτε γρήγορη δράση με λήψεις ριπής υψηλής ταχύτητας στα 10 καρέ το δευτερόλεπτο.


Το σύστημα Fast Hybrid AF υποστηρίζεται, από την αρχή της κυκλοφορίας της μηχανής, από τους εξής φακούς: E 18-55mm F3.5-5.6 OSS, E 55-210mm F4.5-6.3 OSS, E 18-200mm F3.5-6.3 OSS, E 24mm F1.8 ZA Sonnar T*, E PZ 16-50mm F3.5-5.6 OSS. Οι αναβαθμίσεις λογι

Keywords
Τυχαία Θέματα