Παρουσία της Intralot στον Καναδά

Η Intralot παρουσίασε τα πρωτοποριακά προϊόντα της στη Διεθνή Έκθεση της Παγκόσμιας Ένωσης Λοταριών στο Μόντρεαλ του Καναδά.


Στο πλαίσιο της Έκθεσης η εταιρεία γιόρτασε μαζί με τους πελάτες και τους συνεργάτες της τα 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας και διεθνούς εξάπλωσης. Οι επισκέπτες του περιπτέρου της INTRALOT είχαν την ευκαιρία να δουν τα τελευταία τεχνολογικά επιτεύγματα της εταιρείας και την καινοτομία που παράγεται στην Ελλάδα,

στο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας, καλύπτοντας όλο το φάσμα του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών.


Η INTRALOT παρουσίασε για πρώτη φορά το “Paperless Lottery”, το επιχειρηματικό πλαίσιο κατά το οποίο τα παραδοσιακά κουπόνια και οι αποδείξεις αντικαθίστανται από ηλεκτρονικά, καθώς και την πατενταρισμένη οικογένεια παιχνιδιών Tap’n’Play, που αξιοποιεί την τεχνολογία NFC προωθώντας νέους τρόπους συμμετοχής και αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες ζουν την εμπειρία του παιχνιδιού μέσα και έξω από τα πρακτορεία. Επιπλέον, οι επισκέπτες του περιπτέρου γνώρισαν την πιο πλήρη και καινοτόμο σειρά τερματικών του κλάδου με πρωταγωνιστή το νέο, μικρό και πολυλειτουργικό τερματικό της, Genion.


Η INTRALOT Interactive παρουσίασε το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων που έχει αναπτύξει για να στηρίξει τις προσπάθειες των Λοταριών να προσεγγίσουν τους παίκτες της νέας γενιάς. Οι επαγγελματίες του κλάδου είδαν από κοντά και δοκίμασαν την ταμπλέτα τυχερών παιχνιδιών, Gablet, η οποία με οθόνη αφής 22 ιντσών και προηγμένη διαδραστική πλοήγηση παίκτη, προσφέρει υπηρεσίες “Lottery 3ple Play”: μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών self service, υπηρεσίες διαδραστικής πληροφόρησης και υπηρεσίες διαφήμισης/προβολής περιεχομένου. Επιπλέον, παρουσιάσθηκε η υπηρεσία HomeSmartPlay, η οποία δίνει πρόσβαση στους παίκτες σε έναν εκτενή κατάλογο αθλημάτων μέσω του τηλεχειριστηρίου τους και τους επιτρέπει να στοιχηματίσουν μέσω τηλεόρασης.


Ιδιαίτερη θέση στο περίπτερο της INTRALOT κατείχαν και η πλατφόρμα αθλητικού στοιχήματος της INTRALOT, iflex, η οποία επιτρέπει τον ενιαίο τρόπο διεξαγωγής του στοιχήματος τόσο στα πρακτορεία όσο και μέσω διαδικτύου και το Racing for Lotteries, η μοναδική ολοκληρωμένη λύση για το ιπποδρομιακό και κυνοδρομιακό στοίχημα, η οποία συνδυάζει περιεχόμενο, τεχνολογία, υπηρεσίες και λειτουργική τεχνογνωσία. Στο περίπτερο της INTRALOT παρουσιάσθηκε ακόμα το σύστημα iGEM, η ολοκληρωμένη λύση νέας γενιάς της INTRALOT για δίκτυα βιντεολόττο μεγάλης κλίμακας, το οποίο με πολυάριθμες δυνατότητες υποστηρίζει κάθε τύπου τερματικά βιντεολόττο.


Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της INTRALOT ικανοποιούν όλες τις ανάγκες των σύγχρονων Λοταριών και σχεδιάζονται με στόχο να προσφέρουν στους παίκτες μία Ενιαία Εμπειρία Παιχνιδιού (Universal Gaming Experience), έχοντας πρόσβαση στα αγαπημένα τους παιχνίδια στο πρακτορείο ή μέσω του Διαδικτύου, της κινητής τηλεφωνί

Keywords
Τυχαία Θέματα