Remix: Το tablet που αντικαθιστά το laptop

Το Remix tablet έχει χαρακτηριστεί ως το tablet που είναι ικανό να αντικαταστήσει πλήρως το λάπτοπ σας και όχι άδικα. Πόσο κοστίζει;

Ένα tablet, που έρχεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην αρένα των Android, παρουσιάστηκε στη CES 2015 από την Κινέζικη εταιρεία Jide. Το

Remix Tablet μοιάζει αρκετά με τις συσκευές Surface της Microsoft (οθόνη 11,6 ιντσών), αλλά έχει διαφορές που “κλέβουν” το ενδιαφέρον.

Μόλις ενεργοποιηθεί η συσκευή, η αρχική οθόνη των Android σας ρίχνει μέσα σε δεκάδες apps και παιχνίδια, ενώ με τη χρήση ακουστικών οι καταναλωτές είναι σε θέση να προχωρούν σε κλήσεις. Το βύσμα των ακουστικών, όπως επίσης και η θύρα microUSB -που αυξάνει τη μνήμη κατά 16GB ή 64GB- βρίσκονται στη δεξιά πλευρά.

Σύμφωνα με το Jeremy Chou, CEO της Remix, πρόκειται για ένα tablet που συνδέει την παραγωγικότητα με το παιχνίδι, καθώς έχει ενσωματωμένο το Google Play. Έτσι, οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε πάνω από 1 εκατ. εφαρμογές.

Παράλληλα, το Remix tablet τροφοδοτείται από έναν Nvidia Tegra 4 επεξεργαστή και έχει 2GB μνήμης RAM. Η οθόνη του έχει μέγεθος 16: 9 και ανάλυση 1.920 x 1.080. Όσον αφορά το λογισμικό του, ονομάζεται Remix OS και χαρίζει στη συσκευή ένα πιο παραδοσιακό σύστημα διαχείρισης αρχείων σε σχέση με τα υπόλοιπα Android tablets. .

Το πιο σημαντικό, βέβαια, είναι η τιμή του, αφού το μοντέλο των 64GB κοστίζει $ 449, ενώ η έκδοση των 16GB μόλις 349 δολάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα