Realtime rack από την Soundcraft

Αυτό είναι το νέο realtime rack από την Soundcraft, μια εξωτερική συσκευή που επιτρέπει την ενσωμάτωση πάνω από 70 UAD Plugins της Universal Audio στις ψηφιακές κονσόλες της VI series μέσω σύνδεσης MADI.

H Soundcraft παρουσίασε το νέο Realtime Rack. Πρόκειται για μια εξωτερική περιφερειακή συσκευή διαστάσεων μόλις 1URack, η οποία μας επιτρέπει μέσω σύνδεσης MADI να ενσωματωθούν στις ψηφιακές κονσόλες της VI series πάνω από 70 UAD Plugins

της βραβευμένης εταιρείας Universal Audio.
H συσκευή μπορεί να διαθέσει τα plugins μέσω MADI stream σε 16 κανάλια της κονσόλας. Για περισσότερα κανάλια, μπορούν να διασυνδεθούν περισσότερα Realtime Rack ώστε να έχουμε 32, 48 ή και 64 κανάλια. Διατίθενται 2 τύποι Hardware: η έκδοση Core, η οποία περιλαμβάνει 14 βασικά plugins και η έκδοση Ultimate, η οποία περιλαμβάνει συνολικά 72 plugins.

Και οι 2 εκδόσεις περιλαμβάνουν προσομοιώσεις αναλογικών μηχανημάτων »θρύλων» της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, όπως Studer, DBX, Lexicon, Neve, Manley κα. Το software του Realtime Rack «τρέχει» σε υπολογιστή Mac και επιτρέπει τον έλεγχο και την επιλογή των plugins στα aux, master ή channel busses στις κονσόλες VI της Soundcraft.

Keywords
Τυχαία Θέματα