CeBIT ’15: Η Samsung δίπλα στις εταιρείες

Η Samsung μιλάει για τις δυνάμεις του Internet of Things για τις επιχειρήσεις και παρουσιάζει το ισχυρό χαρτοφυλάκιο επιχειρηματικών λύσεων. Έτσι, αποδεικνύει τη δέσμευσή της στο πλαίσιο της CeBIT ’15.

Στο πλαίσιο της ομιλίας του στην CeBIT 2015, ο κ. Won-Pyo Hong, Πρόεδρος και Chief Marketing Officer της Samsung Electronics, αναφέρθηκε στο Internet of Things (IoT) και τη συμβολή του στις επιχειρήσεις,

καθώς και στον τρόπο που η Samsung δημιουργεί ένα καινοτόμο και ανοιχτό στη συνεργασία οικοσύστημα IoT.

«Καθώς ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις υιοθετούν το Internet of Things, έχουμε τη μοναδική δυνατότητα να προσφέρουμε προστιθέμενη αξία στον πελάτη με αυξημένη παραγωγικότητα και κέρδος», δήλωσε ο κ. Hong. «Οι διαδικασίες μίας επιχείρησης μπορούν να έχουν σημαντικές βελτιώσεις από την εφαρμογή του IoT στη διαχείριση αποθεμάτων, την ενεργειακή απόδοση και πολλά άλλα. Παρ’ όλα αυτά, θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις αναφορικά με τη συμβατότητα των πλατφόρμων, την ανάλυση δεδομένων και την ασφάλεια, ούτως ώστε να επιταχύνουμε την υιοθέτηση του IoT».

Ως μέρος της δέσμευσής μας για τον επιχειρηματικό κλάδο, η Samsung ανακοίνωσε το Samsung Business, ένα εμπορικό σήμα που θα αγκαλιάσει το σύνολο του χαρτοφυλακίου της για ολοκληρωμένες επιχειρηματικές λύσεις, συμπεριλαμβανομένων προσαρμοσμένων λύσεων για χρήσεις σε συγκεκριμένες αγορές, όπως λιανεμπόριο, εκπαίδευση, τουρισμός, υπηρεσίες υγείας, χρηματοοικονομικά και μεταφορές.

Samsung Business
Το Samsung Business επεκτείνεται και ενοποιεί όλες τις επιχειρηματικές λύσεις της Samsung, συμπεριλαμβανομένων των Samsung KNOX για ασφάλεια και enterprise mobility management, λύσεων ψηφιακής σήμανσης Samsung SMART Signage, των εκτυπωτικών λύσεων, καθώς και άλλων, προετοιμάζοντας τις επιχειρήσεις για την εποχή του IoT.

Το Samsung Business ισχυροποιεί τη δέσμευση της εταιρείας για την παροχή επιχειρηματικών λύσεων με αυξημένη ασφάλεια, ποιότητα και αξιοπιστία σε ένα συνδεδεμένο κόσμο. Με έντονη την ανάγκη για καινοτομία, το Samsung Business προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες να πετύχουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους σε αυτή τη μεταβατική περίοδο.

Οι επιχειρηματικές λύσεις της Samsung στην πράξη
Η Samsung παρουσιάζει τις επιχειρηματικές λύσεις και υπηρεσίες για τους κλάδους του λιανεμπορίου, της εκπαίδευσης, του τουρισμού, των υπηρεσιών υγείας, των χρηματοοικονομικών και των μεταφορών.

Λιανεμπόριο
Η Samsung δίνει τη δυνατότητα σε καταστήματα και εστιατόρια να δημιουργήσουν μοναδικές και ελκυστικές εμπειρίες για τους καταναλωτές τους, προσφέροντας ένα μεγάλο εύρος καινοτόμων και ολοκληρωμένων λύσεων ψηφιακής σήμανσης και φορητών συσκευών.

- Mirror Solution – Ένας ψηφιακός καθρέφτης που αξιοποιεί την τεχνολογία ψηφιακής σήμανσης της Samsung και μπορεί να ενσωματωθεί σε video walls. Οι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν συνολική εικόνα για το ρούχο που δοκιμάζουν καθώς μπορούν να δουν τον εαυτό τους από όλες τις πλευρές.

Εκπαίδευση
Οι λύσεις της Samsung για τον τομέα της εκπαίδευσης εμπλουτίζουν τη διαδικασία μάθησης και βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα της διδασκαλίας.

-Samsung School Solution – Προσφέρει ένα διαδραστικό περιβάλλον εκπαίδευσης, που βασίζεται στη συνεργασία, ενσωματώνοντας τις φορητές συσκευές της Samsung με διαδραστικά εργαλεία εκμάθησης. Οι μαθητές ενθαρρύνονται να συμμετάσχουν πιο ενεργά στα μαθήματα μέσω λειτουργιών, που προσφέρουν δυνατότητες, όπως να βλέπεις παράλληλα την ίδια οθόνη σε περισσότερες από μία συσκευές, να απαντάς σε τεστ γνώσεων στην οθόνη και να γράφεις ψηφιακά με τη χρήση του S-Pen. Τα εργαλεία διαχείρισης δίνουν τη δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς για εύκολη και γρήγορη προετοιμασία των υλικών για την τάξη, αλλά και για αποτελεσματική διαχείριση των συσκευών των μαθητών κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας.
-Υπηρεσία Samsung Cloud Print – Μία έξυπνη και ολοκληρωμένη λύση εκτύπωσης, που δίνει τη δυνατότητα εύκολης διαχείρισης και παρακολούθησης των εκτυπωτικών μηχανημάτων και της διαδικασίας εκτύπωσης σε εκπαιδευτικούς και μαθητές, βελτιώνοντας την παραγωγικότητα και την ευελιξία.
-Workbook Composer για τον τομέα της εκπαίδευσης – Το Workbook Composer είναι μία λύση επεξεργασίας κειμένων, που δίνει τη δυνατότητα μετατροπής σκαναρισμένων αρχείων σε κείμενα απευθείας από τον εκτυπωτή. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ποια σημεία θέλουν να σκανάρουν, να τα μετατρέψουν σε αρχείο και στη συνέχεια να εκτυπώσουν το αρχείο ή να το στείλουν μέσω email για περαιτέρω επεξεργασία. Με τον τρόπο αυτό, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές μπορούν διαχειριστούν τα έγγραφα πιο εύκολα και γρήγορα.

Τουρισμός
Η Samsung προσφέρει μεγαλύτερη λειτουργικότητα μέσω των επιχειρηματικών λύσεων που προτείνει για τον τομέα του Τουρισμού.

-Λύση SMART Hotel – Προσφέρει μία premium εμπειρία διαμονής, που συμπεριλαμβάνει λειτουργίες, όπως ρύθμιση του φωτισμού του δωματίου και συσκότισης των παραθύρων. Οι λεπτές full HD οθόνες της Samsung για ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, προσφέρουν μοναδική ποιότητα εικόνας. Η λύση Samsung SMART Hotel προσφέρει προσαρμοσμένο περιεχόμενο για τους φιλοξενούμενους, ενώ παράλληλα έχουν τη δυνατότητα να δουν το περιεχόμενο του κινητού τους στις οθόνες της Samsung και το αντίστροφο.
-Information Bulletin Touch – Οι φιλοξενούμενοι καλωσορίζονται από μήνυμα στην οθόνη του δωματίου τους, ενώ έχουν πρόσβαση και σε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο μέσω της χρήσης της οθόνης 55 ιντσών Samsung SMART Signage, με λειτουργίες αφής.

Υπηρεσίες υγείας
Η Samsung αναπτύσσει καινοτόμες λύσεις mobility και για τους επαγγελματίες στον τομέα της υγείας, δίνοντάς τους τα εργαλεία για να προσφέρουν βελτιωμένες και στοχευμένες υπηρεσίες.

Οικονομικές υπηρεσίες
Η ασφάλεια και η εξυπηρέτηση των πελατών είναι ο πυρήνας των επιχειρηματικών υπηρεσιών της Samsung για τη βιομηχανία της οικονομίας. Οι επαγγελματικές συσκευές της Samsung και οι λύσεις για αυτόματη διαχείριση αρχείων μετατρέπουν τις οικονομικές διαδικασίες σε μια πιο γρήγορη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση καταναλωτών, αυξάνοντας την ασφάλεια σε κάθε επίπεδο.

-Ασφαλείς υπηρεσίες εκτύπωσης με τις λύσεις Samsung Business Core Printing – Το ανθρώπινο δυναμικό μπορεί να εργάζεται πολύ πιο έξυπνα, με ασφαλή διαχείριση και εκτύπωση αρχείων. Με τη χρήση του Samsung SecuThruTM Lite 2, οι εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι μπορούν εύκολα να αντλούν εμπιστευτικά δεδομένα πελατών από τον εκτυπωτή Samsung Multifunction και να τα μοιράζονται με ασφάλεια, μέσω εγκεκριμένων ID καρτών. Το SecuThruTM Lite 2 εξασφαλίζει ότι μόνο το εξουσιοδοτημένο προσωπικό είναι σε θέση να αντλήσει τα δεδομένα αυτά, διασφαλίζοντας την ιδιωτικότητα και τα προσωπικά δεδομένα των πελατών.

Υπηρεσίες μεταφορών
Οι λύσεις της Samsung στις υπηρεσίες μεταφορών επιτρέπουν την πληροφόρηση και την ανάλυση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο, χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικές συσκευές για αποτελεσματικότητα στις διαδικασίες παράδοσης και μεταφοράς.

-24/7 Professional Grade Signage Solution – Στα αεροδρόμια, οι επιβάτες θα μπορούν να λαμβάνουν, μέσω της λύσης Samsung SMART Signage, πληροφορίες για την πτήση τους σε πραγματικό χρόνο, όπως ώρες άφιξης και αναχώρησης, αριθμούς πτήσεων και πυλών, με ακρίβεια και σε πλήθος τοποθεσιών εντός του αεροδρομίου. Κατασκευασμένες για εμπορική χρήση 24 ώρες το 24ωρο σε αεροδρόμια, οι συγκεκριμένες οθόνες προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας και καθαρό κείμενο, ανεξαρτήτως συνθηκών φωτισμού, χάρη στη φωτεινότητα 700-nit.

Keywords
Αναζητήσεις
fritz box
Τυχαία Θέματα