Quest All in One Touch με Windows 8

O νέος Quest All in One Touch είναι ο πρώτος όλα σε ένα υπολογιστής της ελληνικής αγοράς με οθόνη αφής 21.5”, Windows 8 και Intel Core i3.


Με το νέο Quest All in One Touch και τα Windows 8, όλα γίνονται όμορφα, γρήγορα και εύκολα. Η χρήση του

υπολογιστή γίνεται μία εξ’ ολοκλήρου νέα καταπληκτική εμπειρία. Ο νέος Quest είναι ιδανικός τόσο για εργασιακό περιβάλλον, όσο και για οικιακή χρήση. Η μοναδική οθόνη πολλαπλών σημείων αφής, επιτρέπει την πρόσβαση στις φωτογραφίες, το σερφάρισμα στο διαδίκτυο, το παίξιμο παιχνιδιών, με απλές κινήσεις των δαχτύλων, ενώ η αξιοποίηση εφαρμογών πολλαπλών επιλογών – όπως για παράδειγμα η επιλογή ειδών σε ένα κατάστημα λιανικής – γίνεται πιο εύκολα και αποτελεσματικά από ποτέ. Εάν πάλι κάποιος προτιμά το ποντίκι και το πληκτρολόγιο, θα ανακαλύψει πως πλέον όλες οι εργασίες ολοκληρώνονται πιο γρήγορα από ποτέ.


Ο νέος υπολογιστής Quest συνδυάζει την άψογη λειτουργικότητα και τη χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση, με τις υψηλές επιδόσεις και το μοναδικό design και διατίθεται με την εγγύηση ποιότητας της Info Quest Technologies, της εταιρείας που για περισσότερα από 20 χρόνια κατασκευάζει ηλεκτρονικούς υπολογιστές, που στηρίζουν χιλιάδες Έλληνες στην καθημερινή προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.


Βρείτε τους νέους Quest All in One Touch στο www.you.gr και στο δίκτυο επιλεγμένων μεταπωλητών της Info Quest Technologies.


Keywords
Τυχαία Θέματα