Microsoft Visual Studio 2012

Στις 12 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε η διάθεση του Visual Studio 2012 και του .NET Framework 4.5, για την ανάπτυξη και διαχείριση εφαρμογών.


Το Visual Studio 2012 παρέχει το πλουσιότερο περιβάλλον ανάπτυξης εφαρμογών, ανταποκρινόμενο στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς για διαρκώς διαθέσιμες και προσβάσιμες έξυπνες εφαρμογές.


«Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι προγραμματιστές

έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν μοντέρνες εφαρμογές συνδεδεμένες με cloud υπηρεσίες που διευκολύνουν την πρόσβαση των χρηστών στην πληροφορία μέσα από κάθε είδους συσκευή» δήλωσε ο S. Somasegar Corporate Vice President του Developer Division, της Microsoft. «Το Visual Studio 2012 και το .NET Framework 4.5 παρέχουν τα πιο πλήρη και πιο απλοποιημένα εργαλεία, για μια ολοκληρωμένη εμπειρία ανάπτυξης πάνω στις πιο πρόσφατες πλατφόρμες και λύσεις της Microsoft».


Ανάπτυξη Μοντέρνων Εφαρμογών
Οι μοντέρνες εφαρμογές είναι «κοινωνικές», εξασφαλίζοντας διασύνδεση με συνεργάτες και φίλους, εστιάζοντας παράλληλα στην παροχή εμπειριών που επικεντρώνονται στο χρήστη. To Visual Studio 2012 σε συνδυασμό με την πλατφόρμα της Microsoft, προσφέρει το πλουσιότερο περιβάλλον ανάπτυξης για την υλοποίηση τέτοιων σύγχρονων εφαρμογών, που καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών για έξυπνες, διαθέσιμες και προσβάσιμες – μέσω οποιασδήποτε συσκευής – εφαρμογές, που κάνουν έξυπνη χρήση των δεδομένων.


Σύγχρονος τρόπος διαχείρισης του κύκλου ζωής των εφαρμογών (lifecycle)
To Visual Studio 2012 διευκολύνει οποιαδήποτε ομάδα να υιοθετήσει πρακτικές σύγχρονου τρόπου διαχείρισης του κύκλου ζωής των εφαρμογών (Modern Application Lifecycle Management), μειώνοντας το ρίσκο και ενισχύοντας τη δημιουργία καινοτόμων και υψηλής ποιότητας εφαρμογών που απευθύνονται σε επιχειρήσεις και καταναλωτές.


Το Visual Studio 2012 παρέχει:
- Ευελιξία στο σχεδιασμό έργου (project planning) και στη διαχείριση εργαλείων, ώστε οι ομάδες να είναι συντονισμένες και συνεχώς ενήμερες για την εξέλιξη του έργου.
- Εργαλεία και ροές εργασιών (workflows) που επιτρέπουν την κατανομή των ομάδων και των λειτουργικών εμποδίων ενσωμάτωσης, καθώς και την πλήρη εφαρμογή ποιοτικών πρακτικών του κύκλου ζωής των εφαρμογών, όπως-actionable requirements, ευέλικτα εργαλεία ελέγχου και πλαισίων (frameworks), συνεχές feedback και ενσωματώσεις ή τροποποιήσεις, καθώς και ολοκληρωμένες αναφορές ποιότητας και εξέλιξης έργου.


Το .NET Framework 4.5 αποτελεί τον πιο παραγωγικό τρόπο για τη δημιουργία εφαρμογών στον client (Windows Forms, WPF, Windows 8 Store Apps), on premise (Windows Server) και στο cloud (Windows Azure)


Η παρουσίαση του Visual Studio καθώς και περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.visualstudiolaunch.com


Keywords
Τυχαία Θέματα