Media Markt: 1.000 προϊόντα σε τιμές κόστους

1.000 λευκές οικιακές συσκευές και μικροσυσκευές διατίθενται σε τιμή κόστους στα 10 καταστήματα της Media Markt, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα.

Πιστή στη δέσμευσή της για τη διάθεση των ελκυστικότερων προτάσεων αγοράς και θέτοντας πάντα στο επίκεντρο το συμφέρον του Έλληνα καταναλωτή,

η αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Media Markt, προχωρά σε μια ιδιαίτερα συμφέρουσα προσφορά, διαθέτοντας μεγάλη γκάμα προϊόντων στις πλέον χαμηλές τιμές.


Συγκεκριμένα, από την Πέμπτη 10 έως και το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, στα 10 καταστήματα της αλυσίδας, ο επισκέπτης θα βρει συνολικά 1.000 προϊόντα διαθέσιμα σε τιμές κόστους. Τα είδη που περιλαμβάνονται στην εν λόγω προσφορά είναι λευκές ηλεκτρικές συσκευές, καθώς και οικιακές μικροσυσκευές.


Εισερχόμενη στην ελληνική αγορά τον Νοέμβριο του 2005, η Media Markt αριθμεί πλέον 10 καταστήματα, στα οποία ο Έλληνας καταναλωτής μπορεί να πραγματοποιήσει με άνεση τις αγορές του και να εκμεταλλευθεί τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στους υψηλής αισθητικής χώρους και να επιλέξει από τη μεγάλη ποικιλία επώνυμων προϊόντων που διατίθενται σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές, το προϊόν της αρεσκείας του. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό του, πρόθυμο να λύσει όλες του τις απορίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα