Lebara: Στόχος 1 δισ. πελάτες έως το 2020

Η εταιρεία Lebara επενδύει στο ταλέντο και την τεχνολογία, με σκοπό να ταρακουνήσει τις υπάρχουσες συνθήκες και να οδηγηθεί στην ταχύτερη επέκταση, ελπίζοντας σε ένα δισ. πελάτες μέχρι το 2020.

Η Lebara, η μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνίας στις κοινότητες μεταναστών σε ολόκληρο τον κόσμο, εισέρχεται σε μια νέα φάση

η οποία θα βοηθήσει τους ανθρώπους να ενωθούν πέρα από τα σύνορα, γενιές και πολιτισμούς. Η επιχείρηση επεκτείνεται γεωγραφικά, κινείται σε νέους τομείς και έχει μια ραγδαία κλιμάκωση μέσω της ψηφιακής δραστηριότητας, με στόχο να «αγγίξει» τις ζωές ενός δισεκατομμυρίου ανθρώπων έως και το 2020.

Για να υποστηρίξει αυτήν την ραγδαία εξέλιξη της, η εταιρεία έχει προχωρήσει στην πρόσληψη αρκετών επαγγελματιών (ανώτερα στελέχη) με εκτεταμένη διεθνή εμπειρία στον τομέα των επικοινωνιών και την ψυχαγωγία – τα οποία άτομα εντάχθηκαν στην ηγετική ομάδα της Lebara.
Η Lebara, μια καθιερωμένη και αξιόπιστη MVNO, με 250.000 σημεία διανομής και πέραν των πέντε εκατομμύριων ενεργών πελατών σε οκτώ χώρες, εξακολουθεί να επικεντρώνεται στην εξυπηρέτηση των αναγκών των μεταναστών, μια σύνθετη και υπο-εξυπηρετούμενη παγκόσμια κοινότητα .

Ο κ. Yoganathan Ratheesan, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Lebara, δήλωσε: «Πιστεύουμε ότι αυτό που μας ενώνει είναι πιο ισχυρό από αυτό που μας χωρίζει. Με την άρση των εμποδίων για την είσοδο και τη μείωση της πολυπλοκότητας, θέλουμε να οικοδομήσουμε τη φήμη μας ως πάροχος χωρίς αποκλεισμούς και πολύ εύκολη πρόσβαση τόσο σε προϊόντα όσο και σε και υπηρεσίες, για την αντιμετώπιση των καθημερινών προκλήσεων του τρόπου ζωής των μεταναστών, όπου και αν βρίσκονται.»

Το πρώτο στάδιο στην ανάπτυξη της Lebara είναι ήδη σε εξέλιξη με την έναρξη της εφαρμογής Lebara Talk – μια εφαρμογή τόσο κλήσης όσο ανταλλαγής μηνυμάτων, με το μοναδικό χαρακτηριστικό της να είναι η εύκολη και χωρίς τραπεζικό λογαριασμό μεταφορά μονάδων για αύξηση του ορίου ομιλίας σε διάφορα καταστήματα, σε συνδυασμό με την ευελιξία της στην πληρωμή τόσο μέσα από την ίδια την εφαρμογή όσο και διαδικτυακά , τρόπους με τους οποίους η Lebara έχει διεισδύσει σε νέες αγορές σε όλη την υδρόγειο. Επίσης, η εταιρεία θα «ξεδιπλώσει» αρκετές νέες ψηφιακές υπηρεσίες κατά την διάρκεια των επόμενων 12 μηνών, γεφυρώνοντας την παραδοσιακή τεχνογνωσία που έχει η Lebara σήμερα με τον τομέα των επικοινωνιών, αγκαλιάζοντας τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες.

Μεταξύ άλλων τα νέα πρόσωπα που έχουν προστεθεί στην ανώτερη στελεχιακή ομάδα της Lebara είναι τα εξής:
Ο κ. Jean-Pascal Van Overbeke – Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος
O κ. Dynshaw Italia – Γενικός Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών
Ο κ. Manjot Mann – Διευθύνων Σύμβουλος Επικοινωνίας
Ο κ. Aditya Thakur – Διευθύνων Σύμβουλος Media
Η κα. Beatrice Farina – Διευθύνων Σύμβουλος Brand
Ο κ. Andrew Lacy – Διευθύνων Σύμβουλος – Προϊόντων
O κ. Richard Bastin – Γενικός Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών

«Έχουμε επενδύσει πολλά στο ταλέντο και την τεχνολογία για να οδηγήσουμε την εταιρεία μας στο επόμενο στάδιο της ανάπτυξης της. Με τις νέες προσθήκες στην ήδη έμπειρη ομάδα, είμαι βέβαιος ότι έχουμε ένα καλά ισορροπημένο μίγμα των ανώτερων στελεχών για να μπορέσουν οι στόχοι μας και τα σχέδια μας να ευοδωθούν», πρόσθεσε ο κ Ratheesan.
Ο Όμιλος Lebara έχει επίσης δημιουργήσει ένα διοικητικό συμβούλιο, και η πρώτη μη-εκτελεστική γραμματέας είναι η κ. Gaby Abdelnour, πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της JP Morgan Ασίας-Ειρηνικού. Επιπλέον, ο κ. Evert Jaap Lugt, πρώην ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Nimbuzz, έχει διοριστεί ειδικός σύμβουλος του Διοικητικού συμβουλίου και της διαχειριστικής ομάδας.

Η Lebara συνεχίζει στρατηγικά να αυξάνει το αποτύπωμα των υφιστάμενων δραστηριοτήτων της, αξιολογώντας τις νέες ευκαιρίες ανάπτυξης, όπως φαίνεται από την έναρξη (την προηγούμενη χρονιά) της Lebara KSA στη Σαουδική Αραβία. Αντανακλώντας αυτή τη συνεχιζόμενη επέκταση, ο αριθμός των τοπικών καταστημάτων λιανικής που προσφέρουν τα προϊόντα Lebara αναμένεται να διπλασιαστεί σε 500.000 σε όλη την Ευρώπη, την Ασία και τη Βόρεια Αμερική.
Αυτή η στρατηγική επέκταση, μαζί με σημαντικές επενδύσεις σε τεχνογνωσία και την υποδομή, και υποστηριζόμενης από μια σειρά από καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που στοχεύουν στο να κάνουν πιο εύκολη την ζωή των μεταναστών, οδηγούν την ψηφιακή εξέλιξη της Lebara πέρα από τις τηλεπικοινωνίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα