OTE: Oικονομικά αποτελέσματα ομίλου για το Δ' τρίμηνο και δωδεκάμηνο του 2014

09:27 27/2/2015 - Πηγή: myPhone
Δελτίο Τύπου: Ο ΟΤΕ ανακοινώνει σήμερα τα ελεγμένα ενοποιημένα οικονομικά αποτελέσματα για το Δ’ τρίμηνο και δωδεκάμηνο του 2014, με βάση τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς. Αναλυτικά, τα οικονομικά μεγέθη του Ομίλου ΟΤΕ διαμορφώθηκαν ως εξής:

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα Δ’ τριμήνου και έτους 2014, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Mιχάλης Τσαμάζ, ανέφερε:
«Στη διάρκεια του 2014 πετύχαμε να σταθεροποιήσουμε τις επιδόσεις του Ομίλου, κυρίως χάρη στη Σταθερή Τηλεφωνία Ελλάδας, η οποία κατέγραψε το πρώτο θετικό τρίμηνο μετά από 7 χρόνια. Χωρίς την επίδραση από τη μείωση των τελών τερματισμού, ο κύκλος εργασιών του Ομίλου θα ήταν σχεδόν αμετάβλητος στο τρίμηνο. Με πιο ευέλικτη οργάνωση και με εύρωστη χρηματοοικονομική δομή, κατορθώσαμε να ενισχύσουμε σημαντικά τόσο τη λειτουργική, όσο και την καθαρή κερδοφορία μας. Παρά τις σημαντικά υψηλότερες επενδύσεις μας για την ανάπτυξη των τεχνολογικών υποδομών της Ελλάδας, οι προσαρμοσμένες ελεύθερες ταμειακές ροές για το έτος ξεπέρασαν κατά πολύ τον αρχικό στόχο των €500 εκατ. Έχοντας βελτιώσει τις επιδόσεις μας σε όλους τους τομείς, προχωράμε σε διανομή μερίσματος έπειτα από τέσσερα χρόνια».

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 779 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα