LG BH9540TW Home Theater

Το νέο σύστημα LG BH9540TW με Surround Sound και λειτουργίες Smart TV και Ultra HD Upscaling προσφέρει μοναδική κινηματογραφική εμπειρία.


Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει ένα νέο σύστημα Home Theater (HTS) ειδικά σχεδιασμένο, ώστε να μεταμορφώνει ένα συνηθισμένο σαλόνι σε μία ιδιωτική κινηματογραφική αίθουσα. Το νέο σύστημα home

theater LG BH9540TW διαθέτει εντυπωσιακό σύστημα ήχου 9.1 καναλιών, συνολικής ισχύος 1460W, αποτελούμενο από ηχεία κωνικής κατασκευής (από αραμίδιο), δυνατότητες Smart TV και Ultra HD Upscaling.


«Το νέο σύστημα HTS BH9540TW μεταφέρει τον θεατή στην καρδιά της δράσης!» δήλωσε ο Byung-hoon Min, Senior Vice President, Consumer Audio Video Division της LG Home Entertainment Company. «Απόδειξη της προσήλωσής μας να προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία θέασης στον τομέα της οικιακής ψυχαγωγίας, αυτό το εξαιρετικό προϊόν συνδυάζει την τεχνολογία ήχου σε ηχεία υψηλής αισθητικής με την εύκολη στη χρήση Smart TV πλατφόρμα».
Το νέο HTS της LG επιτρέπει στον θεατή να απολαύσει μια ολοκληρωμένη κινηματογραφική εμπειρία στην άνεση του σπιτιού του. Το σύστημα ήχου 9.1 καναλιών είναι καθηλωτικό, μεταδίδοντας ήχο ισχύος 1460 watt, προσδίδοντας έτσι στις ταινίες, στα τηλεοπτικά προγράμματα και στη μουσική εντυπωσιακή ποιότητα. Για την διανομή του ήχου σε διαφορετικές κατευθύνσεις, το δυναμικό στήσιμο χρησιμοποιεί ένα subwoofer για να παράγει βαθύ, πλούσιο μπάσο και τέσσερα ψηλότερα ηχεία –εξοπλισμένα με μονάδες ήχου προς τα εμπρός και προς τα επάνω – ώστε να προσφέρει στο κοινό ήχο ανώτερης ποιότητας. Επιπλέον, η τεχνολογία της LG 3D Surround Processor επιτείνει την αίσθηση ρεαλιστικότητας της εικόνας.


Τα κωνικά ηχεία τους συστήματος BH9540TW διαθέτουν λεπτή μεμβράνη από ίνες αραμιδίου, ενός υλικού υψηλής αντοχής και ανθεκτικού στη θερμότητα, που προστατεύει τα ηχεία από τη στρέβλωση ή το σπάσιμο, ενώ ταυτόχρονα μειώνει την παραμόρφωση του ήχου και βελτιώνει την ακρίβειά του. Τα ηχεία από αραμίδιο επιτρέπουν επιπλέον στο HTS της LG να αναπαράγει μια μεγάλη γκάμα συχνοτήτων.


To σύστημα home theater της LG BH9540TW είναι εξοπλισμένο με την πλατφόρμα της LG Smart TV, δίνοντας στους χρήστες πρόσβαση σε μία απίστευτη ποικιλία premium υπηρεσιών συνεχούς ροής και εφαρμογών, ενώ προσφέρει διάφορες εναλλακτικές συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών Wi – Fi Direct, Bluetooth και Miracast για άνετη ροή περιεχομένου και αντικατοπτρισμού οθόνης. Επιπλέον, η υπηρεσία Private Sound Mode 2.0 της LG αποτελεί την τέλεια λύση για να απολαμβάνει ο χρήστης περιεχόμενο χωρίς να ενοχλεί τα άλλα μέλη της οικογενείας. Αυτή η πρακτική λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να έχουν συνεχή ροή ήχου στα smartphones τους, έτσι ώστε να μπορούν να ακούν μόνοι τους από τα ακουστικά τους.


Τέλος, ενσωματώνοντας μία από τις νεότερες τάσεις στο Home Entertainment, το νέο σύστημα LG BH9540TW περιλαμβάνει μηχανή αναβάθμισης (Upscaler) που καθιστά εφικτή την παρακολούθηση περιεχομένου σε δυνατή, σχεδόν Ultra HD ανάλυση σε συμβατές 4K τηλεοράσειςTV.


Keywords
Τυχαία Θέματα